afvallen-powerslim-zutphen

Slim Afvallen: Je gezondheid is belangrijk, je wil lekker in je vel zitten en volop genieten van alle leuke dingen in het leven.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslank-programma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. De PowerSlim diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten. De beslissing om te gaan afvallen is al een hele stap. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wil ook op een gezonde manier afvallen.

Afvallen met PowerSlim: Verlies je overtollige kilo’s terwijl je wel lekker blijft genieten.

Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben de diëtisten van PowerSlim het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet; Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches. Nog een voorwaarde voor succes bij het afvallen: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. En zo maken we afvallen op een verantwoorde manier gemakkelijk.

afvallen-powerslim-zutphen
afvallen-powerslim-zutphen

Verantwoord afvallen met het Powerslim

Afvallen met Powerslim gaat onder begeleiding van een Powerslimcoach. Voordat je met de nieuwe manier van eten begint begint doorloop je een uitgebreide intake. Tijdens dit gesprek wordt ook je BMI, vetvrije massa en spiermassa gemeten. Samen met je coach stel je persoonlijke afslank-doelen en krijg je een stappenplan aangereikt. Tijdens het afvallen houd je wekelijks contact met je Powerslimcoach, zo sta je er nooit alleen voor!

afvallen-powerslim-zutphen
afvallen-powerslim-zutphen

Met Powerslim raak je niet alleen kilo’s kwijt, ze komen ook niet meer terug!

Het Power Slim eiwitdieet betekent niet afvallen door minder te eten, maar door anders eten. Tijdens het Power Slim eiwitdieet laat je tijdelijk bepaalde brandstoffen uit de voeding weg. Drie dagen na de start van dit eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Het lichaam
zal voor energie de vetreserves gaan aanspreken. En daarmee begint het afvallen. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het Power Slim eiwitdieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je honger tijdens het afvallen en in een later stadium voorkom je het jojo-effect.

 

Afvallen met PowerSlim gaat in 4 fases

afvallen-powerslim-zutphen-behandelplan
  1. Deze fase van het afvallen is helemaal gericht op het weglaten van koolhydraten uit je voedingspatroon. In deze fase eet je alleen Powerslimproducten aangevuld met groenten en in beperkte mate vlees of vis. Je lichaam komt na een dag of drie in een toestand van “ketose” dat wil zeggen dat het lichaam voor de energievoorziening bij gebrek aan aanwezige koolhydraten je eerdere opgeslagen vet gaat verbranden. In deze fase gaat afvallensnel, tot meer dan 2 kilo per week! Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies hebt bereikt dan ga je door naar fase 2
  2. In deze overgangsfase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je onder begeleiding van je coach een gezond voedingspatroon aan. In deze fase komen koolhydraten in beperkte mate terug in de voeding bijvoorbeeld met brood en fruit.
  3. Fase 3 is de stabilisatiefase na het afvallen. In deze fase heb je jezelf (met behulp van je coach) een gezond eetpatroon aangeleerd en alleen nog de tussendoortjes zijn van PowerSlim
  4. In deze fase weet je precies hoeveel en wat je kunt eten om op je gewenste gewicht te blijven

De PowerSlim producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk,
met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn als je op een verantwoorde manier wil afvallen. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

Bekijk hieronder de voorbeelden van PowerSlim producten en laat je inspireren!

Een kleine greep uit het ontbijt assortiment van PowerSlim

Een kleine greep uit het lunch assortiment van PowerSlim

Een kleine greep uit het assortiment zoete tussendoortjes van PowerSlim

Een kleine greep uit het diner assortiment van PowerSlim eventueel aangevuld met verse groenten, vlees of vis.

Een kleine greep uit het dessert assortiment van PowerSlim

Een greep uit het assortiment hartige snacks van PowerSlim

Een greep uit het assortiment drankjes en smoothies uit het powerslim assortiment. De smoothies zitten kant en klaar verpakt in plastic flesjes waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn, waardoor het afvallen nog gemakkelijker wordt.

Afallen met PowerSlim is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat afvallen via een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)

Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

  1. S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
  2. S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
  3. P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.
afvallen-powerslim-zutphen-starterspakket

PowerSlim starterspakket

afvallen-powerslim-zutphen-kookboek

PowerSlim kookboek

Investeer nu in jezelf!

Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden. PowerSlim kost per maaltijd ongeveer € 2,50 Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag. Het PowerSlim starterspakket kost € 159 In dit pakket zitten allerlei handige dingen om meteen aan de slag te gaan. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende
PowerSlim maaltijden voor 8 tot 11 dagen.  Naast het menu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PowerSlim kookboek! De coaching tijdens het PowerSlim afslanktraject is GRATIS. De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 15 minuten. Na het behalen van jouw ideale gewicht, krijg je nog een jaar GRATIS begeleiding om je nieuwe leefstijl en je streefgewicht te behouden.

afvallen-powerslim-zutphen-gecertificeerd-voedingscoach

Als je niet kunt wachten en meteen een gratis intake gesprek wil dan kun je gewoon bellen, SMS’en of WhatsApp’en op: 06 160 19035 (tijdens de openingsuren van de salon)

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress