Bruidsarrangementen

De perfecte voorbereiding

Je wil er op je trouwdag natuurlijk stralend en op je mooist uitzien. Voor deze bijzondere dag heb je gekozen voor een schitterende jurk, een prachtig boeket, mooie en verzorgende nagels en natuurlijk hoort daar ook een mooie make-up en een mooi kapsel bij! 

Schoonheidssalon La Joie heeft speciaal voor je bruiloft een bruidsarrangement samengesteld. Om je make-up extra mooi uit te laten komen is het van groot belang dat je je  huid in de periode voorafgaand aan de bruiloft extra aandacht geeft. Schoonheidssalon La Joie in Zutphen heeft daarom drie arrangementen samengesteld die ervoor zorgen dat je huid op de dag zelf in een perfecte conditie verkeert.

 

Een goede conditie van uw huid

De reinigende en verzorgende gezichtsbehandelingen die onderdeel zijn van het bruidsarrangement vinden om de zes weken plaats. In de periode tussen de behandelingen door is het natuurlijk van uitermate belang dat je je huid tweemaal daags goed reinigt en verzorgt. Bij de eerste behandeling zullen we daarom ook extra aandacht besteden aan het selecteren van de juiste producten. Besluit je om de verzorgingsproducten in de schoonheidssalon aan te schaffen dan krijg je in combinatie met je bruidsarrangement 25% korting op de producten. 


Bij de tweede afspraak zal er na de schoonheidsbehandeling een proefmake-up aangebracht worden en een proefkapsel. Er zal ruim de tijd genomen worden om te komen tot een perfect eindresultaat. Afhankelijk van de duur van je beautybehandeling ben je tussen de 2.5 uur en de 3.5 uur in de salon.

 

Proefkapsel

Bij het creëren van het proefkapsel wordt er in het bruidsarrangement natuurlijk gekeken naar de stijl van de jurk, de mogelijkheden met de lengte van het haar en de keuze van de accessoires. Aan de hand van het beeld dat er in overleg ontstaat wordt er een proefkapsel gemaakt. Je kunt hierbij denken aan:

  • Klassiek, romantisch of trendy en modieus
  • Stijl, krullen
  • Opgestoken, half opgestoken of los haar
  • Vlechten

Tip: Neem bij deze afspraak bij schoonheidssalon La Joie in Zutphen een vriend of vriendin mee zodat je hem of haar kunt vragen om een mening. Vergeet ook niet om je camera mee te nemen zodat je foto’s kunt maken van de proefkapsels zodat je thuis alles nog even rustig kunt bekijken en weloverwogen de juiste keuze kunt maken voor je grote dag!

Proefmake-up

Bij het samenstellen van de bruidsmake-up wordt er gekeken naar de stijl en de kleur van de jurk. De kleuren van het bruidsboeket en de accessoires. Belangrijk is dat de kleuren in harmonie zijn en dat deze kleuren ervoor zorgen dat je ogen extra sprankelen en dat je huid mooi egaal is en stralend overkomt. Het is van uitermate belang dat je een goed gevoel hebt bij de make-up en dat je blij bent met het resultaat. De make-up moet passen bij je persoonlijkheid! 

De gebruikte kleuren en de kenmerken van de make-up worden op papier gezet, zodat er op de dag zelf geen onduidelijkheden ontstaan en alles soepel verloopt. Het is ook leuk om deze face-chart te bewaren als herinnering aan de voorbereidingen van je bruiloft!

Schoonheidssalon La Joie doet er met het bruidsarrangement alles aan om een make-up en kapsel te creëren wat voldoet aan je wensen zodat je op de mooiste dag van je leven zult stralen. Op je trouwdag ben je van harte welkom in mijn schoonheidssalon in Zutphen maar wil je liever klaargemaakt worden op de trouwlocatie dan is dit geen enkel probleem. Hiervoor zullen reiskosten gerekend worden van euro 0,19 per km en afhankelijk van de plaats een vergoeding voor de reistijd.

 

bruidsarrangement-lajoie-zutphen

Duo vriendinnen / moeder & dochter

Een gezellig uitje met zijn tweeën waarbij jullie geheel tot rust komen.

Een heerlijk ontspannen verwenarrangement om samen met je vriendin, moeder of dochter van te genieten. Een gezellig uitje met zijn tweeën waarbij jullie geheel tot rust komen. Dit arrangement is te boeken voor 2 of 3 uur.

Het verwenarrangement begint met het scrubben van de voeten met dode zeezout en een voetbad met essentiële oliën naar keuze. Je hebt even de tijd om gezellig bij te kletsen!

Daarna krijgen jullie beiden een eigen behandelaar. De één begint met een ontspannende lichaamsbehandeling en de ander met de gezichtsbehandeling. Na ongeveer 45 minuten wordt er gewisseld.

 

Lichaamsbehandeling

Scrubmassage rug. De scrub verwijdert op zachte maar effectieve wijze de dode huidcellen. Met lauwwarme compressen wordt de rug gereinigd en voorzien van een verzorgende lichaamspakking. Voor de pakking heb je onder andere de keuze uit: chocola, algen, kokos en aloë vera. Elke pakking heeft zijn eigen specifieke werking op het lichaam. Deze pakking werkt ongeveer 25 minuten in. De behandeling wordt vervolgd met een ontspanningsmassage van de achterzijde van de benen. De pakking op de rug wordt verwijderd en de rug wordt gemasseerd met een voedende bodycréme.

 

Gezichtsbehandeling

Na het reinigen van het gelaat, vindt er een peeling plaats. Deze ontdoet de huid van oude oppervlakkige huidcellen. Je huid voelt heerlijk fris aan en wordt aangezet tot huidverbetering. Tijdens de gezichtsmassage kom je volledig tot rust. Om de huid optimaal te voeden wordt er een masker aangebracht. Tijdens het inwerken van dit masker kun je heerlijk wegdromen tijdens een ontspanningsmassage van de voorzijde van de benen/voeten. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dagcrème.

Je voelt je weer als herboren!

Wil je er zelf een andere invulling aan geven? Dan is dat bij La Joie geen probleem. Alle mogelijke behandelingen kunnen gekozen worden in een arrangement. Ook is het mogelijk om dagdeel of dagarrangementen samen te stellen.

Het perfecte cadeau om te geven waarbij uzelf ook heerlijk kunt genieten!

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress