Opleidingen en Cursussen

Bij La Joie kun je terecht voor cursussen en opleidingen. Joy Bossenbroek is door de fabrikanten van de producten als trainer gecertificeerd, zo kun je erop vertrouwen dat je de goede technieken krijgt aangeleerd. Bij het succesvol afronden krijg jezelf ook een certificaat voor de aangeleerde techniek(en). Om de kwaliteit te waarborgen en om je alle technieken snel en effectief bij te brengen worden de cursussen 1 op 1 gegeven.

 

wimper-extensions-cursus-zutphen

 

Cursus One by One wimperextensions

One by One wimperextensions bestaan uit het plaatsen van een enkele extension op een enkele natuurlijke wimper. Door het gebruik van verschillende krullen, lengtes en diktes kunt je al naar gelang van de wensen van je cliënt een prachtige glamourlook creëren of het effect juist zo natuurlijk mogelijk houden. Wil je deze techniek ook leren en een eigen wimpersalon beginnen? Heb je (of werk je in) een salon en wil je je behandelingenaanbod uitbreiden? Dan is de opleiding One by One echt iets voor jou.

De Cursus One by One ziet er als volgt uit:

 • 09:45  Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers.
 • 10:15  Aanvang cursus met theoriegedeelte. Tijdens de theorie leer je alles over o.a. de producten, contra-indicaties, oogvormen en welke krul, lengte, dikte te gebruiken.
 • 12:00  Uitgebreide lunch. Indien je model apart komt is het de bedoeling dat zij tussen 12:00 en 12:30 aanwezig is.
 • 12:45  Je gaat zelf onder begeleiding een set extensions plaatsen bij je model. Tijdens het praktijkgedeelte zal er ook nog dieper ingegaan worden op het theoriegedeelte.
 • 17:00  Einde van de cursus.
 • Totaal 450 minuten.

Na het succesvolle deelname aan de cursus ontvang je een certificaat. Indien er door je docente wordt besloten het certificaat nog niet uit te reiken, kun je kosteloos nogmaals de cursus volgen. De kosten van deze cursus zijn:

€199 exclusief btw en exclusief startpakket RESERVEER NU

of

€350 exclusief btw en inclusief het basisstartpakket RESERVEER NU

Je kunt ervoor kiezen om de cursus zonder pakket te volgen en tijdens de cursus met onze producten te werken. Tijdens de cursus kun je uit verschillende pakketten kiezen of zelf een pakket samenstellen.

 

Cursus Russian Volume

Russian Volume is het plaatsen van meerdere lichte extensions op een enkele natuurlijke wimper. Met deze techniek kun je een prachtige glamourlook creëren. Tijdens de cursus leer je onder andere het verschil tussen Russian Volume en reguliere 3D. Je leert verschillende technieken om de extensions te plaatsen, welke look bij welke oogvormen past en nog veel meer. Voorwaarde voor deze cursus is dat je al een ervaren wimperstyliste bent.

De cursus Russian Volume ziet er als volgt uit:

 • 09:45  Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers.
 • 10:15  Aanvang cursus met theoriegedeelte.
 • 12:00  Uitgebreide lunch Indien je model apart komt is het de bedoeling dat zij tussen 12:00 en 12:30 aanwezig is.
 • 12:45  Je gaat zelf onder begeleiding een set extensions plaatsen bij uw model.
 • 17:00  Einde van de cursus
 • Totaal 450 minuten.

Na het succesvolle deelname aan de cursus ontvangt je een certificaat. Indien er door je docente wordt besloten het certificaat nog niet uit te reiken, kun je kosteloos nogmaals de cursus volgen. De kosten van deze cursus zijn:

€199 exclusief btw en exclusief startpakket RESERVEER NU.

of

€350 exclusief btw en inclusief het basisstartpakket RESERVEER NU

Je kunt ervoor kiezen om de cursus zonder pakket te volgen en tijdens de cursus met onze producten te werken. Tijdens de cursus kun je uit verschillende pakketten kiezen of zelf een pakket samenstellen.

Opfriscursus

Heb je al eens een cursus gevolgd maar heb je er daarna eigenlijk niets meer mee gedaan? Of ben je al wimperstyliste maar wil je nog beter worden in het stylen van wimpers? Dan is een opfriscursus geschikt voor jou.

In deze 4 urige training leer je 1 op 1 alle tips en trucs van ervaren stylistes om sneller te werken en te voorkomen dat wimpers aan elkaar plakken. We gaan ook theorie behandelen en je productkennis verbeteren. Tijdens deze cursus dien je een model mee te nemen waar we samen een nieuwe set op gaan plaatsen. Je werkt met onze materialen.

De prijs van deze cursus is  € 149 ex btw. RESERVEER NU

De voordelen van wimper extensions op een rij

 • Creëer een prachtige oogopslag met een natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en krul worden afgestemd naar jouw eigen wensen
 • Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
 • Je voelt de wimpers niet zitten, praktisch gewichtloos
 • Bestand tegen water, licht zon en zee
 • De wimpers blijven ongeveer 2 maanden zitten en vallen samen met de natuurlijke wimper uit

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress