Cosmetische pedicure

Pedicure

Cosmetische pedicure is een wellness behandeling voor je voeten, daar worden niet alleen je voeten blij van, maar het geeft je hele lichaam nieuwe energie. De voetbehandelingen die je bij ons boekt zijn verfrissend, ontspannend en verzorgend. Van voetenscrub tot voetmassage of een mooie Gellac, het kan allemaal bij ons in de salon. Onze schoonheidsspecialistes verwennen en verzorgen je voeten en maken ze ‘slipper proof’.

cosmetische-pedicure

Wat u kunt verwachten van een Gellak pedicure

Ter voorbereiding op het lakken worden de teennagels in model gevijld en de nagelriemen teruggeduwd. Nadat de nagels zijn gedesinfecteerd en ontvet krijgen je nagels een laagje basecoat, twee lagen Gellac en ten slotte een topcoat voor een mooie glanzende finish. Na iedere laag gaan je tenen kort onder de UV lamp, zodat de laklaag kan uitharden. Wanneer de topcoat is aangebracht en uitgehard, dan is de Gellac ook echt droog, chip proof en helemaal ready to go.

Gellac wordt ook wel een semipermanente nagellak genoemd. De kleur en de lak zien er na een aantal weken nog perfect uit en de glans blijft ook helemaal intact. Maar je nagels groeien natuurlijk wel gewoon door. Daarom is het na een poosje wel weer tijd om de lak te laten verwijderen of om een nieuwe Gellac aan te laten brengen.

Je kunt deze fijne cosmetische voetbehandelingen natuurlijk ook combineren met een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling. Dat kun je bij het boeken bij ons aangeven.

Gel to Go

50 minuten €45
Voor perfect gelakte teennagels

Teennagels vijlen, nagelriemen verzorgen, velletjes verwijderen en teennagels lakken. Gellak is een perfecte combinatie van gel en nagellak. Het is supersterk en de lak blijft op je teennagels wel tot zes weken onberispelijk zitten. Met mooi gelakte nagels zien je voeten er perfect verzorgd uit. En dat is heel fijn als je open schoenen of slippers draagt.

Spa Pedi Subliem

85 minuten  €67,50

De meest uitgebreide en ontspannende cosmetische Spa Pedicure in onze salon. Knippen en polijsten van de teennagels, verzorgen van de nagelriemen, eelt weg vijlen, voetenscrub een een massage met een heerlijk voetmasker. Op de teennagels wordt een Gellac naar keuze aangebracht en als afsluiting een verzorging met nagelriemolie en een revitaliserende voetbalm.

Spa Pedi Relax

50 minuten  €45

Een weldadige behandeling met warme kompressen, verzorging van de nagels, eeltverzachtende behandeling, voetenscrub, voedend masker voor de voeten en als afsluiting een heerlijke ontspannende voetmassage.

Gellak verwijderen

20 minuten €22,50

Bij een nieuwe set Gellac wordt de oude set gratis verwijderd.

De vraag naar pedicure-behandelingen is zo groot dat we min of meer permanent zijn volgeboekt. Wil je op de wachtlijst voor een behandeling? Mail dan naar info@lajoie.nl