Cosmetische Pedicure

Cosmetische pedicure is een wellness behandeling voor uw voeten, daar worden niet alleen uw voeten blij van, maar het geeft uw hele lichaam nieuwe energie. De voetbehandelingen die u bij ons boekt zijn verfrissend, ontspannend en verzorgend. Van voetenscrub tot voetmassage of een mooie Gellac, het kan allemaal bij ons in de salon. Onze schoonheidsspecialistes verwennen en verzorgen uw voeten en maken ze ‘slipper proof’.

 

Gel to Go

30 minuten €35

Voor perfect gelakte teennagels

Teennagels vijlen, nagelriemen verzorgen, velletjes verwijderen en teennagels lakken. Gellak is een perfecte combinatie van gel en nagellak. Het is supersterk en de lak blijft op uw teennagels wel tot zes weken onberispelijk zitten. Met mooi gelakte nagels zien uw voeten er perfect verzorgd uit. En dat is heel fijn als u open schoenen of slippers draagt.

RESERVEER NU

 

Gellak verwijderen

15 minuten €15

Bij een nieuwe set Gellac wordt de oude set gratis verwijderd.

RESERVEER NU

 

Spa Pedi Relax

50 minuten  €42,50

Een weldadige behandeling met warme kompressen, verzorging van de nagels, eeltverzachtende behandeling, voetenscrub, voedend masker voor de voeten en als afsluiting een heerlijke ontspannende voetmassage.

RESERVEER NU

 

Spa Pedi Subliem

75 minuten  €57,50

De meest uitgebreide en ontspannende cosmetische Spa Pedicure in onze salon. Knippen en polijsten van de teennagels, verzorgen van de nagelriemen, eelt weg vijlen, voetenscrub een een massage met een heerlijk voetmasker. Op de teennagels wordt een Gellac naar keuze aangebracht en als afsluiting een verzorging met nagelriemolie en een revitaliserende voetbalm.

RESERVEER NU

Waarom Gellak:

Van pas gelakte nagels wordt iedereen blij. Wat minder fijn is het wanneer uw nagels al snel beschadigd raken. Verwoeste lak is niet alleen een bron van ergernis, maar het is natuurlijk ook heel erg zonde. Afbladderende lak, gechipte nagellak en krassen op uw mooie laklaag zijn nu compleet verleden tijd met een Gellac pedicure.

Op de tenen blijft de lak wel vier tot zes weken mooi. De teennagels groeien een stuk langzamer dan vingernagels. Daarom is Gellac de ideale oplossing voor iedereen die geen omkijken wil hebben naar nagellak die dof wordt of loslaat.

 

 

pedicure-zutphen

 

Wat u kunt verwachten van een Gellak pedicure

Ter voorbereiding op het lakken worden de teennagels in model gevijld en de nagelriemen teruggeduwd. Nadat de nagels zijn gedesinfecteerd en ontvet krijgen uw nagels een laagje basecoat, twee lagen Gellac en ten slotte een topcoat voor een mooie glanzende finish. Na iedere laag gaan uw tenen kort onder de UV lamp, zodat de laklaag kan uitharden. Wanneer de topcoat is aangebracht en uitgehard, dan is de Gellac ook echt droog, chip proof en helemaal ready to go.

Gellac wordt ook wel een semipermanente nagellak genoemd. De kleur en de lak zien er na een aantal weken nog perfect uit en de glans blijft ook helemaal intact. Maar uw nagels groeien natuurlijk wel gewoon door. Daarom is het na een poosje wel weer tijd om de lak te laten verwijderen of om een nieuwe Gellac aan te laten brengen.

U kunt deze fijne cosmetische voetbehandelingen natuurlijk ook combineren met een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling. Dat kunt u bij het boeken bij ons aangeven.

Cosmetische pedicure is puur gericht op het verzorgen en verwennen van de voeten en worden alleen toegepast bij gezonde voeten en nagels. Mensen met voetproblemen verwijzen wij graag door naar onze pedicurepagina.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress