Cosmetische pedicure

Pedicure

Cosmetische pedicure is een wellness behandeling voor je voeten, daar worden niet alleen je voeten blij van, maar het geeft je hele lichaam nieuwe energie. De voetbehandelingen die je bij ons boekt zijn verfrissend, ontspannend en verzorgend. Van voetenscrub tot voetmassage of een mooie Gellac, het kan allemaal bij ons in de salon. Onze schoonheidsspecialistes verwennen en verzorgen je voeten en maken ze ‘slipper proof’.

cosmetische-pedicure

Wat u kunt verwachten van een Gellak pedicure

Ter voorbereiding op het lakken worden de teennagels in model gevijld en de nagelriemen teruggeduwd. Nadat de nagels zijn gedesinfecteerd en ontvet krijgen je nagels een laagje basecoat, twee lagen Gellac en ten slotte een topcoat voor een mooie glanzende finish. Na iedere laag gaan je tenen kort onder de UV lamp, zodat de laklaag kan uitharden. Wanneer de topcoat is aangebracht en uitgehard, dan is de Gellac ook echt droog, chip proof en helemaal ready to go.

Gellac wordt ook wel een semipermanente nagellak genoemd. De kleur en de lak zien er na een aantal weken nog perfect uit en de glans blijft ook helemaal intact. Maar je nagels groeien natuurlijk wel gewoon door. Daarom is het na een poosje wel weer tijd om de lak te laten verwijderen of om een nieuwe Gellac aan te laten brengen.

Je kunt deze fijne cosmetische voetbehandelingen natuurlijk ook combineren met een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling. Dat kun je bij het boeken bij ons aangeven.

Gel to Go

50 minuten €45
Voor perfect gelakte teennagels

Teennagels vijlen, nagelriemen verzorgen, velletjes verwijderen en teennagels lakken. Gellak is een perfecte combinatie van gel en nagellak. Het is supersterk en de lak blijft op je teennagels wel tot zes weken onberispelijk zitten. Met mooi gelakte nagels zien je voeten er perfect verzorgd uit. En dat is heel fijn als je open schoenen of slippers draagt.

Spa Pedi Subliem

85 minuten  €67,50

De meest uitgebreide en ontspannende cosmetische Spa Pedicure in onze salon. Knippen en polijsten van de teennagels, verzorgen van de nagelriemen, eelt weg vijlen, voetenscrub een een massage met een heerlijk voetmasker. Op de teennagels wordt een Gellac naar keuze aangebracht en als afsluiting een verzorging met nagelriemolie en een revitaliserende voetbalm.

Spa Pedi Relax

50 minuten  €45

Een weldadige behandeling met warme kompressen, verzorging van de nagels, eeltverzachtende behandeling, voetenscrub, voedend masker voor de voeten en als afsluiting een heerlijke ontspannende voetmassage.

Gellak verwijderen

20 minuten €22,50

Bij een nieuwe set Gellac wordt de oude set gratis verwijderd.

Reguliere Pedicure Behandeling

35 minuten €39,50

Een complete voetbehandeling bestaand uit: het knippen, netjes bijwerken en frezen van de nagels, het terugduwen en bijwerken van de nagelriemen en het verwijderen van eelt en kloven.

Als de nagels verdikt zijn door bijvoorbeeld een schimmel, dan worden ze weer zo dun mogelijk gemaakt. Ook worden eventuele aanwezige likdoorns verwijderd en ingroeiende nagels drukvrij gelegd.

Deel-Behandelingen

25 minuten €24,50

Losse deelbehandelingen zijn ook mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de nagels te laten knippen & bijwerken, om alleen eelt te laten verwijderen, een likdoorn weg te laten halen of ingroeiende nagel(s) te laten behandelen.

Voor als je geen volledige pedicure-behandeling wil maar alleen specifieke klachten wil laten behandelen.

Nagels afvlakken

25 minuten €24,50

Dit als de nagels verdikt zijn, bijvoorbeeld door een schimmel. Dan kunnen deze zo dun mogelijk worden gefreesd zodat ze er verzorgder uitzien en beter behandeld kunnen worden met een anti mycose middel. Een schimmelnagel begint vaak met wat kleine verdikkingen en wat witte plekjes of lijntjes, maar onbehandeld kan het tot een dikke brokkelende nagel uitgroeien.

Ingegroeide nagel

25 minuten €24,50

Bij een ingroeiende nagel groeit het hoekje van de nagel in de nagelwal. Dit kan door stoten, strakke schoenen dragen of door verkeerd knippen of zelfs afscheuren van de nagels komen. Door de nagel druk-vrij te leggen is de pijn weg en geneest een eventuele ontsteking.

Likdoorn

25 minuten €24,50

Een likdoorn is een pijnlijke eeltplek veroorzaakt door druk van buitenaf. Bij een likdoorn behandeling wordt de eeltlaag weggehaald en de “pit” verwijderd. Daarna is lopen weer pijnloos.

Nagels knippen

25 minuten €24,50

Bij het nagels knippen worden de nagels en nagelomgeving verzorgd. Ze worden netjes geknipt en bijgefreesd.

Eelt of kloven

25 minuten €24,50

Een harde eeltrand eventueel met kloven kan pijnlijk zijn met lopen. Door het eelt met de kloven te verwijderen gaat het lopen weer zonder pijn en ongemak. De voeten goed insmeren helpt om ze zacht te houden.