Huidverbetering: een stralende huid op alle leeftijden!

Het proces van huidveroudering kan niemand stilzetten maar met de juiste aanpak kan de klok wel enkele jaren teruggezet worden. Het resultaat: een stralende huid op alle leeftijden!

Onze huid weerspiegelt onze gezondheid. Als je je fit en vitaal voelt dan ziet je huid er ook gezond en stralend uit. Ben je moe of gespannen dan valt dit letterlijk van je gezicht af te lezen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat huidverbetering van twee kanten komt: Van binnen en van buiten.

De huid heeft voeding, bouwstoffen nodig om zich te kunnen vernieuwen, het voeden en verjongen van de huid kan voor een gedeelte van buitenaf met schoonheidsbehandelingen gerealiseerd worden. Onze huid vormt echter ook een beschermingslaag van ons lichaam tegen invloeden van buitenaf en vormt daarmee een barrière. Deze huidbarrière is niet goed doorlaatbaar waardoor een combinatie van huidverbeterende behandelingen van binnen en van buitenaf onontbeerlijk is voor een effectief en langdurig resultaat.

 

La Joie is gespecialiseerd in deze gecombineerde aanpak voor huidverbetering

Naast de behandelingen in de salon levert La Joie ook nutricosmetics van La Vie Sage Deze bestaan uit voedingssupplementen die de huid in functie en kwaliteit ondersteunen. Nutricosmetics kunnen vooral huidveroudering en vervroegde rimpelvorming effectief beperken. La Vie Sage heeft een zeer volledig assortiment aan nutricosmetics, aangetoond effectief, die bij consequent gebruik een krachtig anti-aging effect heeft op de huid maar ook op de algehele gezondheid.

Persoonlijk afgestemde behandelingen

Iedereen is uniek en daarom bestaat de eerste afspraak bij La Joie uit een kennismakingsbehandeling waarbij de behandeling wordt gestart met een uitgebreide intake. Tijdens deze intake worden je persoonlijke wensen besproken en daarmee wordt duidelijk waar de behandelingen specifiek op gericht zullen zijn. Er vindt een uitgebreide huidanalyse plaats, metingen worden uitgevoerd met een professionele skin-analyser. Op basis van deze professionele analyse wordt er een effectief persoonlijk behandelplan opgesteld. De eerste stap op weg naar een mooie stralende huid in optimale conditie is hiermee gezet! Na de huidreiniging en de analyse richten we ons tijdens deze eerste behandeling op huidverbetering. Er wordt gewerkt met hoogwaardige werkstoffen en door speciale massagetechnieken worden deze stoffen goed opgenomen door de huid waardoor ze lang en intensief kunnen doorwerken. Door de massage wordt ook de huid geprikkeld en aangezet tot cel-vernieuwing. De huidconditie wordt geoptimaliseerd en voelt fris, zacht en gehydrateerd aan.

Aan het einde van deze kennismakingsbehandeling krijg je een compleet product- en behandeladvies gebaseerd op de huidanalyse en afgestemd op je persoonlijke wensen.

Samengevat:

  • Intake
  • Huidmeting
  • Huidverbeterende behandeling inclusief massage
  • Product- en behandeladvies op maat

Een gecombineerde aanpak voor een stralende en een gezonde huid

Online afspraak maken

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress