Huidverbeterende Gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huidtype

Omdat elke huid andere verzorging nodig heeft

Bij La Joie kun je terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering. Wij bieden een uniek door ons ontwikkeld huidverjongingsprogramma: Skinfit. Omdat elke huid een andere behandeling nodig heeft, krijgt jouw huid door deze persoonlijke aanpak exact de ingrediënten die het nodig heeft. Je huid ziet er direct stralend en gezond uit!

 

Hoe werkt Skinfit?

Skinfit start altijd met een krachtige basisbehandeling die kan worden aangevuld met gepersonaliseerde huidverbeterende modules naar keuze.

 

De behandelingen van La Joie zijn altijd opgedeeld in onze eigen ontwikkelde 4 fases:

 

 • Fase 1 is de prep, de huid wordt gereinigd wordt en krijgt een dubbele peeling.
 • Fase 2 is de clean, reiniging tot diep in de poriën en het verwijderen van onzuiverheden.
 • Fase 3 is de detox, d.m.v een huidverbeterende massage.
 • Fase 4 is de boost & protect, een gezichtsmasker en dagverzorging.

 

 

 

 

De huidverbeterende Skinfitbehandelingen op een rijtje

Skinfit Basis

65min €75 BOEK NU

 • Reiniging
 • Dubbele peeling
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Huidverbeterende massage
 • Epileren wenkbrauwen
 • Gezichtsmasker
 • Dagverzorging

 

Skinfit Beauty

75min €85 BOEK NU

Skinfit basis + een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met wimperbehandeling, wenkbrauwbehandeling en/of waxbehandeling van het gelaat. Meerdere combinaties mogelijk, de behandeling wordt afgestemd op jouw wensen.

 

Skinfit Radiant Glow

65min €75 BOEK NU

Skinfit basis + ontspannende nek, schouder & decolleté massage + één huidverbeterende module

 

Skinfit Ultimate Renew

75min €95 BOEK NU

Skinfit basis + ontspannende nek, schouder & decolleté massage + twee huidverbeterende modules

 

Skinfit Sublime Experience

75min €105 BOEK NU

Skinfit basis + ontspannende nek, schouder & decolleté massage + drie huidverbeterende modules

 

Skinfit All In One

85min €125 BOEK NU

Deze behandeling is onze meest luxueuze behandeling. Het is naast een heerlijk moment voor jezelf, de meest uitgebreide gezichtsbehandeling waarin we meerdere exclusieve modules toepassen met de meest hoogwaardige serums en maskers. Alles wordt ingezet om je huid te verbeteren zonder bijkomende kosten. De behandeling is volledig afgestemd op de behoeften en wensen van jouw huid.

Huidverbeterende modules om je SkinFit behandeling mee aan te vullen

Als aanvulling kun je modules aan de skinfitbehandeling toevoegen. Wij adviseren je graag welke behandelingen het beste bij jouw huid passen.

Module 1: Dermapen

De dermapen is effectief tegen huidveroudering en huidverslapping. Met een soort pen met kleine naaldjes wordt hyaluronzuur in de huid gebracht en collageenaanmaak gestimuleerd waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels verdwijnen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden wordt de huid direct steviger, gladder, strakker en jonger!*

Module 2: ELT Beauty Angel

De Beauty Angel ELT is een innovatieve, huidverbeterende en huidverjongende lichttherapie. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciale infrarood lamp. Deze lamp gaat de strijd aan met huidveroudering en stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Na de behandeling oogt de huid zichtbaar egaler en stralend.

 

Module 3: Hydrafacial

HydraFacial verbetert de kwaliteit van je huid en maakt de huid gezond. De behandeling is kalmerend en hydraterend en wordt gedaan met een speciaal apparaat die drie behandelingen combineert: reinigen, diep hydrateren en beschermen. Het is een intensieve behandeling geschikt voor ieder huidtype die onmiddellijk resultaat geeft.*

Meer lezen over de Hydrafacial

 

dermatude-meta-therapy

 

Module 4: Dermatude Meta Therapy

Tijdens deze behandeling worden er pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Dit stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. De huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Het verschil is al zichtbaar na één behandeling!*

Meer lezen over Dermatude

anti-aging-bindweefselmassage

Module 5: Manuele bindweefselmassage

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren. Stress en verklevingen worden uit de huid gemasseerd. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend en laat de huid er jonger en steviger uitzien. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, wordt er collageen aangemaakt en de elasticiteit van de huid verbeterd.

Meer informatie over bindweefselmassage

 

 

 

Logo icoone LASER

 

 

 

Module 6: Icoone

Icoone® biedt de nieuwste technologie voor mechanische bindweefselmassage voor de aanpak van: verslapping, rimpels, pijn, littekenweefsel, cellulite, contour verbetering, versterken van het wondgenezingsproces, verminderen van roodheid, verbeteren van bloedcirculatie en stimuleren van lymfedrainage.

Meer informatie over de Icoone

venus-swan-logo

Module 7: Venus Swan

Dé behandeling voor huidverstrakking en huidversteviging op natuurlijke wijze. De Venus Swan maakt gebruik van de unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen. Deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandelingen zijn pijnloos en je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten.

Meer informatie over de Venus Swan

 

medik8-logo

Module 8: Boost huidverbeterende module Medik8 (vegan)

Tijdens een Medik8 huidverbeterende module wordt de gezichtsbehandeling volledig gepersonaliseerd. We zetten de beste producten van Medik8 in. Denk aan super krachtige en hoogwaardige antioxidanten, serums en de meeste luxueuze huidverbeterende maskers.

Meer informatie over Medik 8

*De modules hydrafacial, dermapen en dermatude worden alleen ingezet bij de all-in one behandeling.

Meet & Treat Consult

Weet je niet goed welke huidverbeterende modules het beste bij je passen? Laat je dan door de huidspecialisten bij La Joie adviseren over wat het beste bij jouw huid past.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress