Betere behandelresultaten met huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik

De beste resultaten

Om de salonbehandelingen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij je persoonlijke huidconditie werken we in de salon met een zorgvuldige selectie van merken en producten. Voor een langdurig, blijvend effectief behandelresultaat adviseert en levert La Joie ook producten voor thuisgebruik waarmee je op een gemakkelijke manier de behaalde behandelresultaten kunt onderhouden.

 

Lavie Sage

Een complete lijn van Nutricosmetics (nutritionele voedingssupplementen voor je huid) ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden. Een resultaatgerichte, efficiënte en directe aanpak door het gebruik van hoogwaardige voedingsstoffen met als doel huidverzorging van binnenuit. Lavie Sage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten en huidspecifieke voedingsstoffen met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik. LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.

laviesage-producten

Cheyladerm

Sommige huidproblemen vragen om een specialistische oplossing. De cosmedische probleemoplossende producten van Cheyladerm bieden deze in de vorm van verschillende behandelingen, ieder met een duidelijk en individueel doel. De meest unieke en exclusieve werkstoffen zijn verwerkt in de producten.

Cheyladerm biedt speciale behandelmethoden tegen extreme roodheid, couperose, rosacea, eczeem, psoriasis, overgevoelige en allergische huid. Ook voor nabehandeling van laserontharing, zonbeschadiging, huidirritaties na het scheren/harsen.

De Cheyladerm producten zijn dermatologisch getest.

  • vrij van parabenen
  • vrij van alcohol
  • dierproefvrij
  • bevat geen chemische stoffen
  • vrij van nano-technologie
  • hypo allergeen parfum

cheyladerm-producten

Sans Sousis

Sans Soucis is al meer dan 60 jaar een wereldmerk. Sans Soucis heeft een internationale reputatie opgebouwd door spraakmakende innovaties, zoals Repair Complex, Collageen in crèmes, Deep Moist Depot en RenovAge Stop SH 1/10. Voor de bereiding van ieder afzonderlijk Sans Soucis product wordt vrijwel uitsluitend met de beste grondstoffen van natuurlijke oorsprong gewerkt.

sanssoucis-producten

HydraFacial MD® Daily Essentials™

Superieure hydratatie, detox, verjonging en huidbescherming terwijl een specifiek huidprobleem wordt aangepakt. De HydraFacial MD® Daily Essentials™ zijn een aanvulling op de HydraFacial salon behandelingen voor het behouden en verbeteren van het resultaat tussen de behandelingen in. Elk product is geformuleerd met dezelfde werkstoffen als in de salonbehandeling. Samen zijn ze essentieel voor het bereiken van een gezonde huid.

Hydrafacial-AntiAging-Kit-la-joie

Gladskin

Op de huid zitten miljarden bacteriën. Een hoop van deze bacteriën zijn onmisbaar voor een gezonde huid. Er bestaan echter ook veelvoorkomende bacteriën die huidontstekingen, zoals acné, eczeem, rosacea en huidirritatie, kunnen veroorzaken of verergeren. Het biotechnologiebedrijf Micreos heeft Gladskin ontwikkeld. Gladskin, met het actieve ingrediënt Staphefekt™, dat (als enige in de wereld) uitsluitend de veelvoorkomende Staphylococcus aureus-bacterie doodt. De goede bacteriën, die nodig zijn voor een gezonde huid, worden niet aangetast.

Gladskin-producten

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress