Wat is de HydraFacial ?

HydraFacial verbetert de kwaliteit van je huid en maakt uw huid gezond. De HydraFacial behandeling is een niet-chirurgische doch ingrijpende behandeling die je onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. De HydraFacial behandeling is snel en efficiënt, het duurt slechts 30 minuten. Er is geen ongemak tijdens de procedure, de behandeling is aangenaam en verfrissend. je kunt desgewenst make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling, aangezien er geen herstelperiode is.

 

Hoe werkt de HydraFacial ?

De HydraFacial peelings procedure zorgt grondig voor je huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing insluizing van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. De HydraFacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Wij kunnen ons voorstellen dat je je hierbij geen voorstelling kunt maken, kom daarom gerust eens langs in de salon voor een kleine demonstratie.

 

Extra’s

Je kunt je behandeling uitbreiden door middel van Led lichttherapie. LED lichttherapie voorziet in toegevoegde voordelen in combinatie met een HydraFacial behandeling. De rode LED lampen worden gebruikt voor de verbetering in stevigheid en weerstand van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zeer interessant voor mensen die last hebben van een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën die acné veroorzaken.

 

Waar heeft iedereen het over?

HydraFacial in de media

De HydraFacial is een favoriete behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper op gaan en wordt zelfs gebruikt door de prins en prinses van Monaco! In Amerika zie je de HydraFacial op diverse televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

lajoie-hydrafacial-magazines

 

HydraFacial-logo

Reserveer nu een Hydrafacial behandeling voor huidverjonging en verbetering:

FLASHINSTANTRENEWPOWER
Voor wie weinig tijd heeftKlinische resultaten met wellnessMeer resultaat bij een rijpere huidAll-in behandeling
30 minuten behandeltijd45 minuten behandeltijdVoordeelpakketInclusief thuisverzorgingsserum
onmiddelijk resultaatonmiddelijk resultaatonmiddelijk resultaatMet essentiële aanvullingen
Geen hersteltijdenGeen hersteltijdenAnti-rimpel effectBotox effect
€ 85,00€ 99,95€ 127,95€ 147,75
RESERVEER NURESERVEER NURESERVEER NURESERVEER NU

Huidverjonging met de HydraFacial

Met behulp van de HydraFacial heeft Body & Boosters de mogelijkheid om de huid te verbeteren en te verjongen zonder nadelige uitdrogende effecten. Het verbluffende resultaat wordt verkregen door hydraterende serums die onder vacuum de bovenste huidlagen schoonspoelen. De dode huidcellen en huid-onzuiverheden worden verweekt en weg gezogen. Omdat de hydraterende ingrediënten van de serums huid-eigen zijn, worden ze meteen door de diep gereinigde huid vastgehouden. Hierdoor wordt de huid optimaal gehydrateerd. Het vacuumeffect zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de doorbloeding. In het tweede deel van de behandeling krijgen de diepere, levende lagen van de huid een infuus met werkstoffen. Hierbij wordt een cocktail van vitamines, anti-oxidanten en andere huidverbeterende stoffen gebruikt. Deze stoffen kunnen tot zeer diep in de huid doordringen en daar zorgen voor huidvernieuwing. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond!

 

LED light

HydraFacial in combinatie met rood LED Light (20 min) geeft verrassende resultaten. Het rode licht gaat tot 5mm diep de huid in waardoor de diverse huidcellen energie opslaan en heel wat nieuwe collageen en elastine aanmaken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

 

Behouden

De HydraFacial behandeling is een twee fasen proces: de salon behandeling aangevuld met een dagelijkse verzorging. Je HydraFacial resultaten kun je zelf thuis verlengen door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten, want dezelfde werkstoffen uit de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik. Een enkele behandeling met de Hydrafacial geeft al een enorme boost aan de huid! Als huidverjongingskuur wordt de Hydrafacial ca. 6 behandelingen achter elkaar ingezet, waarna het onderhoud, eens in de vier tot zes weken een blijvend resultaat geeft.

Resultaat na 7 HydraFacial ™ /LED behandelingen.

HydraFacial-hals-voor    HydraFacial-hals-na

Resultaat na 5 HydraFacial ™ /LED behandelingen.

anti aging hydrafacial voor      anti age hydrafacial na

Klik op de banner hieronder voor het YouTube kanaal van HydraFacial:

hydrafacial-youtube

hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie is een teveel aan kleurstof (pigment) in de huid. De huidskleur wordt bepaald door de natuurlijke kleur van de bovenste huidlagen en door het pigment in de huid. Zonder pigment zou de huid er vaalwit uitzien. Het belangrijkste huidpigment is melanine. Dat is een donkerbruine kleurstof die door bepaalde cellen (melanocyten) in de bovenste huidlaag wordt gemaakt. De aanmaak van melanine wordt door zonlicht verhoogd, waardoor je huid bruin wordt. Aanmaak van grotere hoeveelheden melanine kan ook een gevolg zijn van hormoonveranderingen. Deze kunnen zich onder andere voordoen tijdens zwangerschap of door het gebruik van de anticonceptiepil. De huid kan ook donkerder worden als reactie op geneesmiddelen.

 

Behandeling

Voor een doeltreffende pigment-behandeling kun je bij ons terecht. Om daadwerkelijke huidvernieuwing te bekomen, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt enorm toe. HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en opgestapeld pigment verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Hydratatie is immers de basis van een gezonde, stralende huid. Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial. De diepere lagen van de huid krijgen als het ware een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond!

 

Behouden

Je HydraFacial resultaten kunt u zelf thuis verlengen door het gebruik van de dagelijkse verzorgingsproducten want dezelfde werkstoffen uit de serums vind je ook terug in de producten voor thuisgebruik. Hierbij is het erg belangrijk dat je dagelijks de UVA/UVB bescherming gebruikt, ook in de winter!

Resultaat

Veel mensen melden een gelijkmatige en stralend gehydrateerde huid na slechts één behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat. Een reeks van 3 tot 6-tal behandelingen, is aanbevolen als je echte huidvernieuwing wilt bereiken. Je hyperpigmentatie zal sterk verminderen tot verdwijnen.

 

hydrafacial-pigmentvlekken

Klik op de banner hieronder voor het YouTube kanaal van HydraFacial:

hydrafacial-youtube

Acné

Acné-vulgaris is een medische term voor jeugdpuistjes het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acné op het gezicht en in de hals en nek.

 

Behandeling

Voor een doeltreffende acné-behandeling kun je bij ons terecht. Om daadwerkelijke huidvernieuwing te bekomen, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt enorm toe.

HydraFacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd. Hydratatie is immers de basis van een gezonde, stralende huid! Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HydraFacial. De diepere lagen van de huid krijgen als het ware een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxidanten. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit én huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond!

 

Geschikt?

De HydraFacial behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op de HydraFacial behandeling. Serums kunnen worden afgewisseld en gecombineerd, afhankelijk van het beoogde resultaat en uiteraard steeds afgestemd op je unieke huidconditie.

 

LED Light

HydraFacial in combinatie met blauw LED licht vernietigt de p. acnes bacteria, die verantwoordelijk is voor de vorming van acné. Blauw licht in combinatie met rood licht, geeft een opmerkelijke verbetering van actieve acné en van acné-littekens.

Resultaat

Het resultaat is een veilige maar zeer doeltreffende diepte peeling en zuivering van de huid. Veel mensen melden zichtbare huidverfijning en een gelijkmatige, stralende huid na slechts één behandeling. Het gladde resultaat en de hydratatie kunnen een week en langer aanhouden. Een reeks van 3 tot 6-tal behandelingen, is aanbevolen als je echte huidvernieuwing wilt bereiken. Je acné zal sterk verminderen tot verdwijnen. Na je eerste serie behandelingen, kun je de resultaten behouden met een HydraFacial onderhoudsbehandeling, elke vier weken.

acne-voor-en-na

HydraFacial™ Daily Essentials™

Een uitgebreid assortiment aan producten voor thuisgebruik om de resultaten van HydraFacial behandelingen gemakkelijk te behouden.

Antiox-6™ Daily

Hydrateert diep in de huid met Hyaluron Zuur en detoxt de huid door antioxidanten zoals Vitamine A, E, Witte Thee Extract, Paardenkastanje Extract en Rosemarijn Extract. Deze krachtige ingrediënten verbeteren de textuur en helderheid van de huid, bestrijden vrije radicalen en hydrateren de huid rijkelijk.

Pur Moist™ Hyaluronic Acid Cream

Een verjongende moisturizer die de luxueuze hydratatie van een HydraFacial™ behoudt. Pur Moist bevat Hyaluron Zuur van een speciaal geformuleerde vorm met laag moleculair gewicht voor betere absorptie. Daarbovenop is het product versterkt met een antioxidanten complex voor een betere bescherming.

UV Smart™ Daily Sunscreen SPF 30

Bevat het sterke actieve ingrediënt Zinc Oxide. Het is waterproof en beschermt de huid tegen de schade van UVA en UVB-stralen. De antioxidanten Vitamine A, C, E, CoQ-10 en Green Tea Extract helpen bij de bestrijding van UV-schade en vrije radicalen.

ETX™ Daily Eye Therapy X-Tract

Richt zich op de donkere kringen en zwellingen onder de ogen en helpt zelfs bij de fijne lijntjes rondom de ogen. Deze zachte en toch effectieve formule bevat sterke ingrediënten zoals Seaweed Extract voor verzachting, Hyaluron Zuur voor hydratatie en Soy Peptides voor versteviging van collageen en elastine structuren in deze delicate zone.

Bij specifieke huidproblemen:

Acné

Beta-HD™ Daily

Een speciaal geformuleerd product om de verstopte en vette huid te verbeteren door het natuurlijk Salicylzuur. Het verzacht het sebum en maakt dode huidcellen los. Dit zal de huid niet droog laten voelen dankzij het toegevoegde Honing Extract voor een ideale hydratatie. De huid zal zichtbaar verjongd worden door deze niet-irriterende formule die een vette huid diep reinigt.

 

Anti Aging

DermaBuilder™ Daily

De dubbele peptide formule in de DermaBuilder™ Daily bevat dezelfde ingrediënten als in de Dermabuilder™ HydraFacial™ behandeling. Deze uniek geformuleerde combinatie van peptides is ontwikkeld om collageen productie te stimuleren en om de structurele sterkte van een cel te verbeteren. DermaBuilder™ Daily helpt het zicht van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en verbetert de elasticiteit van de huid. Ontwikkeld om de mimische rimpels te bestrijden.

HydraFacial MD Daily Essentials™ Kits

De HydraFacial MD Daily Essentials™. voorzien je van een detox, verjonging en bescherming terwijl je je specifieke huidprobleem aanpakt. De HydraFacial MD Daily Essentials™ zijn een aanvulling op de behandeling voor het behouden en verbeteren van het resultaat tussen de behandelingen in. Elk product is geformuleerd met dezelfde werkstoffen als de cabineverzorging. Samen zijn ze essentieel voor het bereiken van een gezonde huid.

hydrafacial-DermaBuilder3hydrafacial-Pur-Moist3hydrafacial-SPF55 hydrafacial-Beta-HD3hydrafacial-Antiox-6_3hydrafacial-ETX

Wil je meer weten? Klik hier en maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress