Nutricosmetics: Vitamines en mineralen voor een gezonde en jeugdige huid

Nutricosmetics tegen Huidveroudering

We willen er allemaal graag goed uitzien en iedereen heeft graag een stralende, gezonde en jeugdige huid. Het proces van Huidveroudering op zich, is helaas niet te stoppen. En daarbij: stress, roken, veelvuldige onbeschermde blootstelling aan UV-licht, luchtvervuiling, suikers, tekorten aan essentiële voedingsstoffen en alcoholgebruik versnellen nog eens het verouderingsproces van de huid.

 

Voeding en bescherming van binnenuit

Uit onderzoek is gebleken dat inname van nutricosmetics helpt om de huid van binnenuit te voeden, te beschermen, te verbeteren en het gebruik van nutricosmetics kan het huidverouderingsproces zelfs effectief tegen gaan.

De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk. De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

 

LavieSage-nutricosmetics

Wat zijn nutricosmetics?

Nutricosmetics is de verzamelnaam voor voedingssupplementen speciaal afgestemd op de huid. Voor een structurele, duurzame huidverbetering en huidverjonging is goede en gezonde voeding van groot belang. Vooral bij anti-age behandelingen waarbij de huid gestimuleerd wordt om nieuw collageen aan te maken zullen nutricosmetics bijdragen aan een sneller, effectiever en blijvender resultaat. Nutricosmetics bestaan uit geconcentreerde werkstoffen die de huid voeden, beschermen en verbeteren van binnen uit.

 

 

laviesage-LaJoie

Waarom nutricosmetics van LavieSage?

La Joie werkt met de producten van LavieSage: een zeer volledig assortiment nutricosmetics, die bij consequent gebruik een krachtig anti-aging effect hebben op de huid. LavieSage nutricosmetics zijn ontwikkeld om je huid en huidkwaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft.

LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Nutricosmetics van LavieSage vormen de perfecte aanvulling op de huidverbeterende salonbehandelingen. Hierna een overzicht van het assortiment per aandachtsgebied:

 

Huidbescherming

 • Skin Balance: essentiële vetten voor een gezonde huid en bloedsomloop. Met maar liefst 60% omega-3 vetzuren onderscheid SkinBalance zich van veel andere visolie supplementen.
 • Skin Protect: optimale bescherming van binnen en van van buiten. De anti-oxidanten, zoals vitamine E en C helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. Het herstellend vermogen van de huid wordt ondersteund.

Huidverbetering

 • Skin Base: Levert een bijdrage aan de vorming van bindweefsel. Het helpt de huid van binnenuit te verstevigen. Normaal bindweefsel is stevig, gezond en soepel.
 • Skin Support: Ideaal om de conditie van de gezonde huid te onderhouden. Aanbevolen voor algemeen onderhoud van de huid van binnenuit.
 • Skinhydrate: is de hoornlaag niet in normale conditie, dan kan de huid vocht verliezen en droog aanvoelen. De huidbarriere wordt hersteld en hierdoor wordt de huid beschermt tegen vochtverlies. Hyaluronzuur, het bindmiddel tussen de collagene vezels, zorgt voor extra volume. Het resultaat een gezondere huid met minder fijne rimpels.
 • EpidermOil: houdt de huid gezond en beschermt tegen externe invloeden. Het zorgt dat onze beschermende huidbarierre gesloten blijft. Vochtverlies wordt tot een minumum beperkt. Astaxanthine met zijn ultrakrachtige antioxidant werking (600 keer sterker dan vitamine C) remt huidveroudering. Pigmentvlekken worden gereduceerd. De huid voelt zijdezacht en krijgt een mooie egale teint.
 • Skollagen: draagt bij aan de vorming van collageen, wat de stevigheid van de huid ondersteund. Een belangrijke bouwstof die bijdraagt aan de vorming van collageen is vitamine C. Deze krachte anti-oxidant helpt tevens de huid beschermen tegen vrije radicalen.
 • Skin Boost & Lift: het beste en meest complete supplement voor de huid. Dit product bevat net zoveel collageenpeptiden als de Skollagen, maar daarnaast ook elastine vezels die voor meer elasticiteit zorgen, hyaluronzuur voor meer vochtbindend vermogen en ceramides die vochtverlies via de opperhuid helpt te voorkomen. Voor een natuurlijke facelift van binnenuit. Voor een stevige, elastische huid met minder fijne rimpels.

Huidproblemen

 • Detox & Mask: optimale detox reiniging voor acné en vette huid. Reinigd lichaam en huid zeer goed en diep dankzij het volledige unieke en natuurlijke mineralencomplex.
 • Skin Clear: ontstekingsremmend voor acné en vette huid. Ondersteund de reinigende werking van de lever. Ondersteund het metabolisme waardoor de afvoer van afvalstoffen via de reguliere weg verloopt. Hierdoor zullen minder afvalstoffen via de huid worden verwijderd. De huidcellen worden beschermt door antioxodanten.
 • Skin Reconditioner (kuurprogramma): de all-in-one-solution biedt ondersteuning bij het verbeteren van ongewenste huidcondities. Ondersteund het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. De microcirculatie van de kleinste bloedvaatjes wordt geoptimaliseerd. Het is rijk aan omega 3 vetten, antioxidanten en bouwstoffen.
 • Skin Secure: last van acne, roasace, psoriasis of eczeem? de kortste weg naar een juiste vetbalans. Rijk aan essentiële Omega-3 vetzuren EPA en DHA. De krilolie die uit zuivere wateren uit antartica wordt gewonnen is direct door ons lichaam opneembaar. Dit zorgt voor een sneller en effectiever resultaat. Verminderd ontstekingsreacties in het lichaam.
 • Skin Defence: ondersteuning bij acne,rosacea, psoriasis en eczeem. Rijk aan vitamines en mineralen, zoals vitamine D en zink. Onze huid is opgebouwd uit huidcellen en beschikt over een eigen imuunsysteem. Skin Defence ondersteund het herstellend vermogen van de huid en ondersteund het evenwicht bij stresssituaties. Het beschermt onze cellen en draagt bij tot een normale functie van het immuunsysteem.

Gezondheid

Skin Prepare (kuurprogramma): De optimale voorbereiding voor huidverbetering. Het zorgt voor een verzadeging van de huid met micro- en macrinutrienten, als aanvulling ope en gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Het natuurlijke regeneratieproces wordt daarmee ondersteund.

 • Vitamine C & D: optimale bescherming van alle cellen, weefsels en het imuunsysteem
 • Vitaskin C: verhoogt de weerstand en verbetert de aanmaak van collageen.
 • SouplesS: voor behoud van gezond kraakbeen. Speelt ook een rol bij de vorming van collageen en bindweefsel, wat van belang is bij botten en gewrichten. Bevat hoge concentratie glucosamine.
 • SouplexiS: voor een geoptimaliseerde werking van het kraakbeen. Voor het behoud van een klachtenvrije en soepele gewrichtsfunctie.
 • Metabolis: draagt bij tot een normale werking van de schildklier. Ondersteunt de normale stofwisseling en levert een bijdrage tot een normale koolhydraatmetabolisme.
 • Energis: ondersteunt het energieleverend metabolisme. Het ondersteund het herstellend vermogen van het lichaam. Helpt het lichaam om vermoeidheid te verminderen.
 • Imunopolis: ondersteund het imuunsyteem en zorgt mede voor een goede weerstand. Hept bij geestelijke druk, stress en inspanning. Ter beschermt onze cellen en weefsels.
 • Osteopolis: draagt bij tot de instandhouding van normale botten. Het speelt een rol bij de botaanmaak en draagt daardoor bij tot het behoud van sterke botten.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress