Hoe werkt de Venus Swan?

De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2) deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandelingen zijn pijnloos en je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten.

venus-behandeling-arm      venus-behandeling-buik      venus-behandeling-gezicht

  • Door het thermische effect van de radiogolven in de diepere huidlagen wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen en fibroblasten te produceren. De huid wordt hierdoor steviger en elastischer en gaat er jonger uitzien.
  • Tegelijkertijd wordt de vorming van nieuwe bloedvaten (angiogenese) in de huid gestimuleerd, dit resulteert in een betere doorbloeding van de huid (verjonging) waardoor de huid beter wordt gevoed en afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd.
  • Behandeling met de Venus Swan breekt ook triglycerides uit vetcellen in de hypodermis (diepste huidlaag) af tot vetzuren die daarna door de bloedvaten worden afgevoerd (lipolyse). Hierdoor worden egalere contouren gerealiseerd.

 

Venus Swan behandelingen nu ook bij schoonheidssalon La Joie in Zutphen.

Sinds de introductie van het Venus Concept in 2010 zijn de behandelingen in Amerika, Australie en Europa een doorslaand succes. In de Amerikaanse media worden de gezichtsbehandelingen met de Venus technologie ook wel “the facelift of the future” genoemd. Het is niet raar dat overal waar de Venus wordt geïntroduceerd de reacties zo positief zijn want: spectaculaire resultaten, pijnloze behandelingen, snel resultaat en allemaal zonder verbruiksmiddelen, injectables of chirurgie.

venus-in-de-media

De Venus behandelingen zijn “in” bij de celebrities, wie gingen je zoal voor: Angelina Jolie (actrice), Beyonce (zangeres), Cara Delevingne (Victoria Secret Model). En vele anderen!

 Op het Youtube kanaal van The Venus Concept kun je allerlei ervaringen van gebruikers en verdere uitleg van het concept bekijken:

 

venus-youtube

Overtuig jezelf van de werking van de Venus Swan met het spectaculaire resultaat in de voorbeelden hieronder!

venus-swan-voor-en-na

Een verslapte huid, wat zijn de oorzaken?

Met de jaren en door langdurige blootstelling aan ultraviolette straling gaat onze huid verouderen. Een verslapte en hangende huid met verlies van elasticiteit is een van de meest zichtbare tekenen van veroudering.

 

Rimpels, waarom krijg je ze?

Rimpels worden meestal geassocieerd met ouder worden. Door ouderdom zijn er biologische veranderingen gaande in de lederhuid en in de opperhuid. Biologische processen die een rol spelen bij de veroudering van de huid: Verhoogde collageen fragmentatie. 
Afname van het aantal fibroblasten (cellen die collageen vezels produceren). 
Het geleidelijk verminderen van het aantal capilaire lussen (bloedvaten) resulterend in een verminderde toevoer van voedingsstoffen in de huid.

 

De gepattenteerde MP2 technologie van de VenusSwan bestaat uit een synergie van twee mechanismen om de biologische processen die verantwoordelijk zijn voor veroudering te kunnen omkeren.

Het ene mechanisme bestaat uit magnetische pulsen deze pulsen induceren de afgifte van groeifactoren die nodig zijn voor het ontstaan van nieuwe capilaire lussen en proliferatie van dermale fibroblasten.

Het andere mechanisme is de radiofrequentie technologie (RF) dit draagt zorg voor een gecontroleerde thermische werking in de dermis (lederhuid) die het zelfherstellend vermogen van de huid stimuleert tot collageen en elastine synthese. Het resultaat van behandeling met deze gecombineerde technologieën is een meer vitale, volumineuze, stevigere en gezond uitziende huid met een verbeterde elasticiteit en textuur.

lipolyse-angiogenese-collageen-fibroblast

 

Cellulite, wat is de aard van cellulite?

Cellulite wordt beschreven als vet gedeponeerd in hypodermische vetcellen,een soort zakjes verspreid vlak onder het huidoppervlak. Gewoonlijk zitten deze geconcentreerd rond de dijen, billen en heupen. Deze zakjes worden gescheiden door strengen van collageenvezels. De afbraak van deze strengen in combinatie met de ophoping van onderhuids vet (triglyceriden) zorgt ervoor dat de vetcellen onregelmatig uitpuilen (ingedeukte huid).

Cellulite wordt beïnvloed door vele factoren, zoals veroudering en een slechte bloedcirculatie, wat bijdraagt aan de verzwakking van collageen vezels en het veroorzaken van het sinaasappelschilachtige uiterlijk van het huidoppervlak.

Naast het eerder genoemde heilzame en verjongende effect op de huid van behandeling met de MP2 technologie van de VenusSwan is RF component van deze technologie ook effectief tegen Cellulite.

Behandeling met de Venus Swan breekt (door thermische werking) triglycerides uit vetcellen in de hypodermis (diepste huidlaag) af tot vetzuren die daarna door de bloedvaten worden afgevoerd (enzym gemedieerde lipolyse). Hierdoor worden duidelijk zichtbaar egalere contouren gerealiseerd.

 

Teveel omtrek

Of er nu sprake is van een teveel aan vet, cellulite en of een verslapte huid, veel vrouwen zijn ontevreden over het silhouet van hun lichaam. Omdat dieten en lichaamsbeweging vaak ontoereikend zijn, zijn vrouwen vaak op zoek naar andere oplossingen voor omtrekvermindering (afvallen) en lichaams-contouring. De onderliggende oorzaak van teveel omtrek zijn een combinatie van: verslapte huid, cellulite en overtollig vet.

Door middel van de eerder genoemde enzym gemedieerde lipolyse gecombineerd met de verbeterde elasticiteit en textuur van de huid door het stimuleren van angiogenese en collageen synthese is de niet invasieve MP2 technologie van de VenusSwan effectief gebleken om substantiële omtrekvermindering te realiseren.

Venus Swan behandelingen duren ongeveer 30 minuten. Vaak is er na 1 behandeling al duidelijk zichtbaar resultaat. De schoonheidsspecialiste van schoonheidssalon La Joie in Zutphen zal vooraf  vrijblijvend je esthetische wensen met je bespreken en je adviseren over het aantal te volgen behandelingen.

proefbehandeling € 85,00 (60min)

gezicht € 150,00 (45min)

gezicht en hals € 175,00 (60min)

kaaklijn, onderkin en hals € 125,00

bovenarmen, buik, billen, dijen of onderbenen € 150,00

Andere zones op aanvraag.

Bij bestelling van zes Venus-behandelingen krijg je de zevende Venus-behandeling gratis en bij bestelling van tien behandelingen krijg je de elfde en de twaalfde behandeling gratis!

 

1469957_10201937917825847_505938925_nIk heb me laten overhalen om eens de Venus Swan te proberen. Ik, als sceptisch en nuchtere persoon, heb het laten gebeuren en zowaar was ik na de 1e behandeling al 3,5 centimeter omtrek kwijt. De Venus Swan werkt echt op de plekken waar je meer vet hebt zitten dan je lief is. Ik was stomverbaasd van het resultaat en het motiveert me enorm. Ik vind het namelijk belangrijk om er goed uit te zien, ondanks dat ik over wat meer lichaamsgewicht beschik. Tot op de dag van vandaag voel ik me steeds beter, niet alleen door de hulp bij het afvallen maar ook de gezichtsbehandelingen en massages zorgen ervoor dat ik me beter voel. Het is echt de moeite waard!!

Maarten Vlielander

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress