Medik8 reinigers, de eerste stap in elk huidverbeteringsregime; reinigen is essentieel voor het verwijderen van dagelijkse onzuiverheden terwijl de huid wordt geconditioneerd. Een volledig schone huid betekent ook dat de volgende stappen in uw regime zijn geoptimaliseerd: serums dringen dieper door, vocht inbrengende crèmes worden beter opgenomen door de huid; actieve ingrediënten kunnen hun beste werk doen. Medik8 heeft hiervoor de volgende producten, er is echt iets voor iedereen!

 

Medik8 Calmwise soothing cleanser, een milde & kalmerende foam. Deze bevat teprenone die roodheid tegengaat. De rustgevende sinaasappelolie zorgt voor het verminderen van irritatie en overgevoeligheid, kalmeert de huid en maakt zacht. Geschikt voor alle huidtypen en ideaal voor de rode en gevoelige huid.

calmwise

Clarifying foam, met salicylzuur, L-amandelzuur & tea tree olie, deze verbeteren de functie van de huid & reguleren de werking van de talgklieren, helpt om dode huidcellen te verwijderen en vermindert roodheid & ontsteking. De foam geeft een diepe reiniging zonder de huid uit te drogen. Ideaal voor een vette acné huid!

Brightening powder cleanse, een scrub cleanser in poedervorm, deze gaat in combinatie met water over in schuim en reinigt intensief. Dit poeder is geschikt voor alle huidtypen maar perfect voor een huid met oppervlakkige pigmentvlekken en een ongelijkmatige huidskleur. Dit product is een scrub en een cleanser in een en geeft een mooie en gezonde gloed. De werkstof oxyresvertol maakt oppervlakkige pigmentvlekken minder. De bamboo micro exfoliators worden gewonnen uit bamboe stengels en geven een milde peeling. Een zachte huid is gegarandeerd

micelair

Micellar mouse, deze is geschikt voor alle huiden en bevat onder andere olijfolie, hierdoor wordt de natuurlijke huid barrière gevoed en worden de natuurlijke oliën aangevuld. De glycerine in het product heeft een vochtvasthoudende werking en verbeterd de barrièrefunctie. De mouse heeft een romige structuur, is zacht voor de huid & droogt niet uit. Dit Medik8 product is overigens de winnaar van de Dutch Beauty Award 2019!

Lipid balance cleansing oil, ideaal voor de droge & gevoelige huid. De olie maakt de huid zijdezacht en gaat uitdroging tegen. Bevat moringa zaadextract deze werkt anti-aging, geeft een glow & bestrijdt acne.

Pore cleansing gel intense, perfect voor de dikke en onzuivere huid. Bevat amandelzuur, melkzuur & salicylzuur om de dode huidcellen te verwijderen. Dit product maakt de huid egaal en laat stralen, dit komt onder andere door de milde peelende werking.

Surface radiance cleanse, een gel cleanser op basis van amandelzuur, salicylzuur & melkzuur. De gel geeft een milde peeling en verwijdert vet, vuil & bacteriën. Ook worden dode huidcellen verwijdert. De huid wordt weer mooi glad. Dit product is perfect voor de vette, acne & verouderde huid

Gentle cleanse, een cleanser geschikt voor alle huiden. Bevat rozemarijn olie, een krachtig oxidant. Ook zit er natuurlijk glycerine in het product, dit zorgt voor een goede hydratatie en droogt niet uit. Met als resultaat een gladde en zachte huid.

Cream cleanse, een milde cream met het unieke vet oplosbare L-amandelzuur, dit lost hardnekkig talg en vuil grondig op, geschikt voor alle huiden, vooral voor de droge tot zeer droge huid. De cream kalmeert de huid en maakt deze minder ruw.

Kort samengevat: voor ieder wat wils! Benieuwd welke het beste wij uw huid past? Kom snel langs in onze salon! Wij kunnen u advies geven welke reiniger het beste aansluit op uw huid.