Meta Therapy van Dermatude

Het alternatief voor een facelift: Meta Therapy is er voor mensen die meer willen dan huidverzorging maar die geen gebruik willen maken van lichaamsvreemde stoffen zoals bij Botox en fillers. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk!

 

Spectaculair resultaat zonder risico, pijn of hersteltijden

Een Dermatude Meta Therapy behandeling geeft spectaculaire resultaten die vergelijkbaar zijn met een plastisch-chirurgische facelift, maar dan zonder de plastische chirurgie! Huidveroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s.

 

Hoe werkt Dermatude Meta Therapy?

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de microperforaties repareren. Dit gebeurt op een volledig natuurlijke manier. Dankzij deze huidvernieuwing wordt de huid steviger en krijgt het meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis, hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Daarmee is Meta Therapy effectief en veilig en zijn er geen ongewenste bijwerkingen bij herhaalde toepassingen op korte of lange termijn.

 

Meta Therapy heeft een dubbele werking:

  • Gecontroleerd aangebrachte microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.
  • Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest effectieve werking hebben.

Direct zichtbaar resultaat!

dermatude-meta-therapy

Een uniek totaalconcept voor huidverjonging en huidverbetering

Dermatude biedt met Meta Therapy een uniek totaalconcept voor huidverjonging en huidverbetering. Tijdens Meta Therapy behandelingen wordt alleen gewerkt met de speciaal voor Meta Therapy ontwikkelde producten om de behandelresultaten optimaal te ondersteunen.

 

Voordelen van Meta Therapy

  • Veilige, 100% natuurlijke methode
  • Direct zichtbaar resultaat, al na 1 behandeling!
  • Korte behandeltijd
  • Korte herstelperiode (de volgende dag kunt u weer make-up dragen)
  • Pijnloze behandeling
  • Spectaculaire resultaten

 

 

Wil je meer weten? Klik hier en maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake-gesprek.

Voor het hele gelaat, de hals en/of decolleté, maar ook voor de aanpak van specifieke zones

Meta Therapy biedt uitgebreide behandelmogelijkheden. Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté, maar ook de aanpak van specifieke zones, wallen, littekens en individuele rimpels. Dankzij de verschillende modules is het allemaal mogelijk en kunnen behandelingen gecombineerd worden voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling worden actieve ingrediënten in de huid gebracht in de vorm van Subjectables. Zo is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op het huidtype en het gewenste resultaat.

 

Effectief tegen huidveroudering, pigmentatie en een gedehydrateerde huid

De unieke totaalconcepten zijn effectief tegen huidveroudering, pigmentatie en een gedehydrateerde huid. Om de resultaten te verduurzamen gebruikt u Dermatude huidverzorgingsproducten voor thuis die aansluiten op de behandeling en vul dit aan met Dermatude Special Care producten voor een frisse huid met een gladde teint.

In de volgende video kun je duidelijk behandelresultaten zien

Reserveer nu een Metatherapy behandeling van Dermatude:

ProefbehandelingMetatherapy gezichtMetatherapy gezicht incl rimpelMetatherapie gezicht, hals & decolletéMetatherapy zone behandeling
60 minuten behandeltijd60 minuten behandeltijd60 minuten behandeltijd75 minuten behandeltijd25 minuten behandeltijd
€ 85,00€ 115,00€ 125,00€ 145,00€ 65,00
RESERVEER NURESERVEER NURESERVEER NURESERVEER NURESERVEER NU

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress