Pedicure: de zorg voor onze voeten

De meesten mensen gaan pas naar een pedicure voor een behandeling wanneer ze last krijgen van hun voeten. Voorkom pijnlijke klachten en laat je voeten regelmatig behandelen door een pedicure.

Onze pedicurebehandelingen zijn ook heerlijk verzorgend en ontspannend voor vermoeide voeten.

Een mens loopt gedurende zijn leven gemiddeld 185.000 kilometer op zijn voeten. Dat is meer dan viermaal de wereld rond!

Volgens de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten krijgt 57 procent van de Nederlanders tijdens zijn leven een of meerdere keren last van voetproblemen.

Omdat we gemiddeld steeds ouder worden en langer actief blijven, stijgt het aantal voetklachten op oudere leeftijd. Gelukkig zijn met pedicure voetklachten vaak prima te verhelpen én te voorkomen.

Het meest voorkomende voet- en nagelprobleem waarvoor je bij de pedicure terecht kunt is de schimmelinfectie. Schimmelnagels staan ook wel bekend onder de naam: kalknagels. Verder kunnen mensen ook last hebben van eelt, een likdoorn of een ingroeiende nagel. Likdoorns en ingegroeide nagels kunnen ook heel pijnlijk zijn dus probeer deze te voorkomen.

 

Waar bestaat een pedicurebehandeling uit?

  • Verzorging van de nagels: knippen, afvlakken bij eventuele schimmelnagels, machinaal afwerken en de nagels schoonmaken.
  • Eelt verwijderen
.
  • Likdoorns behandelen
.
  • Eventueel ingroeiende nagel behandelen
.
  • Massage van de voeten.

Knip de teennagels altijd recht, maar nooit te kort af
- Knip de hoekjes van de nagels nooit rond af
- Draag schoenen waarin je voldoende ruimte hebt.

Pedicurebehandelingen bij La Joie:

Pedicure Comfort: 50 minuten  €42,50

Knippen van de nagels, eventueel afvlakken van de nagels, nagelomgeving schoonmaken, verwijderen van eelt, likdoorn behandelen, eventueel ingroeiende nagel behandelen en masseren van de voeten.

RESERVEER NU

 

Pedicure Deluxe: 75 minuten  €57,50

Knippen van de nagels, eventueel afvlakken van de nagels, nagelomgeving schoonmaken, verwijderen van eelt, likdoorn behandelen, eventueel ingroeiende nagel behandelen, lakken van de nagels, masseren van de voeten.

RESERVEER NU

 

Pedicure Deelbehandeling: 25 minuten  €24,50

Alleen verwijderen van eelt, likdoorns of ingroeiende nagel behandelen.

RESERVEER NU

 

pedicure-zutphen

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress