Lichaam en Bodycontouring

Elk lichaam is uniek

Door ouder worden veranderd je contour maar ook andere factoren beïnvloeden de vorm van je lichaam. Denk aan het buikje wat je maar niet weg krijgt als gevolg van een zwangerschap, je bent aangekomen of juist veel afgevallen met daardoor overtollige, verslapte huid. Je hebt ‘kipfilets’ onder je bovenarmen of ontsierende cellulitis op je benen of dijen door bijvoorbeeld erfelijke oorzaken.

Je kunt nog zo gezond eten en sporten, je krijgt dat plaatselijk vet dan niet weg. Met bodycontouring krijg je plaatselijk vet wel weg.

Factoren die er voor kunnen zorgen dat de contouren van je lichaam veranderen:

  • Gewichtsverlies of gewichtstoename
  • Zwangerschap
  • Erfelijke factoren
  • Slechte doorbloeding
  • Storingen in het lymfevatenstelsel
  • Leefstijl

de beste resultaten

La Joie biedt meerdere behandelingen om de contouren van je lichaam en huid te optimaliseren zodat je weer in shape komt en je goed voelt. Omdat ieder lichaam uniek is worden onze behandelingen altijd gecombineerd tot een voor jou op maat gemaakte behandeling, zodat je exact krijgt wat jouw lichaam nodig heeft om zijn mooiste vorm te krijgen.

Bijvoorbeeld: je wilt graag plaatselijk vet verliezen op je buik, maar je wilt ook dat de huid strakker wordt. Dan weten wij exact welke behandeling(en) we moeten kiezen voor niet alleen vetverlies, maar ook voor verstrakking van de huid.

Een persoonlijke intake is gratis en vrijblijvend. Aan de hand van een persoonlijke intake weten wij exact welke combinatie van behandelingen jou in topshape krijgen!

lichaam-bodycontouring

LA JOIE BODYCONTOURING BEHANDELINGEN

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een pijnloze, effectieve manier van afslanken voor iedereen die graag plaatselijk snel en veilig vet wil verliezen. Door middel van het bevriezen van de vetcellen, wordt de vetcel door het lichaam vernietigd en verwijderd.

Cryo-lipolyse-body-wizzard
Cryo-lipolyse-body-wizzard

Adipologie

Adipologie verwijderd vetweefsel met een mechanische prikkel zonder beschadiging van het weefsel. Adipologie stimuleert tevens de aanmaak van collageen tot in het onderhuids bindweefsel. Adipologie werkt niet alleen op plaatselijke vetophopingen maar is ook effectief in bodyshaping.

Icoon Laser

De Icoon Laser biedt non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. Zeer effectief bij rimpels, een verslapte huid, cellulite, vetophopingen, lymfoedeem, lipoedeem, brandwonden, littekens, spierpijn en vermoeidheid.

Cryo-lipolyse-body-wizzard
Cryo-lipolyse-body-wizzard

Venus Swan

De VenusSwan combineert radiofrequentie en magnetische pulsen die het verouderingsproces omkeren. Je huid wordt steviger, elastischer en gaat er jonger uitzien. Daarnaast is het effectief tegen rimpels, cellulites, striae en geeft het strakke lichaamscontouren.

Om voor jou persoonlijk het beste resultaat te bereiken weten wij welke behandelingen we met elkaar moeten combineren. Aan de hand van een persoonlijke intake weten wij exact welke combinatie van behandelingen jou in topshape krijgen.

Een persoonlijke intake is gratis en vrijblijvend. We bespreken graag met je welke behandeling(en) voor jou het beste zijn zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.