vinoble logo

Vinoble Cosmetics voor effectieve huidverbetering

Omgevingsfactoren zoals stress, UV-straling en een ongezonde leef- en dieetstijl beschadigen de huid iedere dag. De producten van Vinoble combineren de meest krachtige antioxidanten voor een optimale bescherming van de cellen met verfijnde geuren en luxe texturen. De producten dragen bij aan een gezonde, stralende huid en een optimale celvitaliteit. De producten van Vinoble zijn 100% vegan en bovendien vrij van parabenen, paraffine, PEG formules synthetische- en hormoon actieve stoffen.

vinoble druif

Vinoble Cosmetics: Al het goede van de druif

Alle werkstoffen die te vinden zijn in de druif worden in deze verzorgingsprodukten verwerkt.

Door de extreme antioxidatieve werking beschermen ze de huid tegen vrije radicalen waaronder straling (ook blauw licht) en gaan ze op een natuurlijke manier het huidverouderingsproces tegen. Bescherm het DNA in je cellen met Vinoble Cosmetics.

De verpakkingen bestaat uit hout, glas en textiel. Niet alleen prachtig om te zien, maar bovenal goed voor het milieu.

 

Krachtige natuurlijke antioxidanten!

Speciaal ontwikkeld met een diepgeworteld respect voor huid en natuur.
De producten bevatten ontzettend veel mega krachtige antioxidanten en worden gebruikt en geliefd door zowel huidspecialist als cliënt. Dit sluit perfect aan bij de groeiende vraag naar natuurlijke en vegan huidverbeteringen.

vinoble producten

Bij La Joie gebruiken we onder andere de producten van Vinoble en Medik8 bij/tijdens behandelingen en we verkopen het ook in de salon voor je huidverzorging thuis. Iedereen is uniek, en dus ook je huid. Wil je een persoonlijk advies over huidverzorging en/of salonbehandelingen? Boek dan nu een gratis en vrijblijvende intake waarbij we je huid analyseren en je kunnen adviseren.

Vinotherapie

30 minuten €45

Vinotherapie

60 minuten €80

Vinotherapie

90 minuten €119

vinoble banner