Volgens de Medik8 filosofie zijn er drie stoffen die je dagelijks nodig hebt. Vitamine c, zonbrandcrème en vitamine A. Vitamine A is ontzettend belangrijk in de strijd tegen huidveroudering en het is ook meteen de moeilijkste stof om zelf mee aan de slag te gaan omdat de dosering heel belangrijk is en verschillend bij elke huid.

 

BEWEZEN EFFECTIEF

De werking van vitamine A (ook wel retinol genoemd) is beproefd en bewezen. Het werkt goed tegen acne, bestrijdt fijne lijntjes en is effectief bij pigmentvlekken. Daarnaast maakt het de huid gladder, strakker en maakt het grove poriën kleiner. Vitamine A werkt snel en effectief maar kan helaas ook snel irriteren. Daarom is de juiste dosering essentieel. Hoe zorg je er nu voor dat je niet te veel neemt? Daar heeft Medik8 iets op gevonden. Alle vitamine A-serums van Medik8 gebruiken het ingrediënt ingekapseld in een microvloeistof of polymeer omhulsel. Als het serum in de huid wordt gebracht, breekt de inkapseling geleidelijk af en komt de vitamine A langzaam in de huid terecht. Door deze ‘time release’ krijgt je huid langdurig vitamine A toegediend en kan het goed zijn werk doen.

 

HOE KIES IK HET JUISTE VITAMINE A PRODUCT VOOR MIJN HUID?

Medik8 heeft negen producten rijk aan de juiste dosering vitamine A geschikt voor ieder huidtype. Een heerlijke nachtcrème is bijvoorbeeld de Night Ritual Vitamin A, die je heel goed kunt combineren met de Daily Radiance Vitamine C! Het blijft altijd goed om je door een specialist te laten adviseren, wij weten als geen ander welk product het meest effectief is voor jouw huid!

 

Medik8-Vitamine-A