Brow Treatment: Dag en nacht NONSTOP stralend mooie wenkbrauwen!

Wenkbrauw shaping & tinting

wenkbrauw-zutphen

Hoe werkt het?

We kijken naar welke vorm wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past. We analyseren de wenkbrauw die jij van nature hebt meegekregen en deze gaan we modelleren ook wel shapen genoemd. We volgen daarbij de natuurlijke lijn. Voor het shapen van de wenkbrauwen maken we gebruik van: epileren, threading of waxxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt. De volgende stap is het verven met Henna. Henna brows is anders dan gewoon verven. Niet alleen de haren worden geverft maar ook de huid. De wenkbrauwen lijken hierdoor voller en het tekenen met potlood of poeder wordt hierdoor overbodig.

 

Wenkbrauwplan:

Soms kan het voorkomen dat de wenkbrauwen ongelijk zijn. Vaak als het gevolg van verkeerd epileren. Afhankelijk van de wensen en behoefte van de klant gaan we meestal uit van de breedste wenkbrauw. Het doel kan dan zijn om de andere wenkbrauw weer aan te laten groeien. Als hulpmiddel gebruiken we dan een speciaal wenkbrauw serum die voor een juiste voedingsbodem zorgt zodat wenkbrauwgroei wordt gestimuleerd. Bij La Joie halen we niet meer weg dan nodig is en gaan we voor het optimale resultaat.

De voordelen op een rij:

  • Wenkbrauwen zijn ready tot go, niet meer dagelijks tekenen met potlood of poeder.
  • Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur.
  • Duurzame, natuurlijke kleuring. Vervaagt niet.
  • Veilig en effectief.
  • Geurloos, vrij van ammoniak.

Hoe verzorg je jouw Henna Brows?

De wenkbrauwen van 24 tot 48 uur na de behandeling niet in contact laten komen met water. Vermijd alle behandelingen rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doe je dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5 a 6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

 

Tarieven:

Henna Brow Treatment

Verven€ 22,50RESERVEER NU
Verven icm Shapen€ 27,50RESERVEER NU

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress