DE NOODZAAK VAN HET VOORKOMEN VAN ZONNEBRAND

De zon is heerlijk maar kan grote schade aan de huid toebrengen. Als je verbrandt beschadig je de huidcellen met blijvende huidschade als gevolg. Zonschade aan de huid is niet te herstellen, het veroudert de huid en kan zich later in je leven openbaren als huidkanker. Het is daarom essentieel je altijd goed in te smeren met een goede zonnebrand. Er is veel keuze, maar de ene zonnebrand is de andere niet, er is veel kwaliteitsverschil en daarnaast is het van groot belang dat je goed weet hoe je zonnebrand optimaal gebruikt.

 

TIPS HOE JE ZONNEBRANDCRÈME OPTIMAAL GEBRUIKT

Hoe kun je zonnebrandcrème het beste gebruiken?

  • Brengt het elke 2 uur in een krachtige zon voor optimale bescherming
  • Laat het 20 minuten intrekken voordat je de zon ingaat
  • Vergeet geen onopvallende delen zoals achter de oren of de nek
  • Gebruik een dagcrème met een SPF
  • Vervang zonnebrandcrème om de 12 maanden voor de meest effectieve bescherming

Het is belangrijk regelmatig zonnebrandcrème aan te brengen, het liefst elke dag. Want de zon heeft niet alleen effect op de huid als hij zichtbaar is en schijnt. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt.

zonnebrand

MEDIK8: DE ZONNEBRANDCRÈME DIE MEER DOET DAN BESCHERMEN

Je wilt natuurlijk de beste bescherming voor je huid. Daar heeft Medik8 over nagedacht. Zij bieden een zorgvuldig gekozen trio van chemische filters – Uvinul A Plus, Tinosorb S en Uvinul T 150. Een technisch verhaal maar deze combinatie biedt een brede bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Je bent volledig beschermd. En het mooie is dat Medik8 verder gaat dan alleen zonbescherming, het voedt de huid ook intens. Daarnaast voelen de zonbeschermers van Medik8 totaal niet vet of plakkerig aan wat een absoluut pluspunt ten opzichte van andere zonbeschermers is.

Wil jij ook ervaren wat Medik8 voor jouw huid doet? Boek dan nu jouw behandeling, je krijgt een persoonlijk consult én een digitale huidscan zodat je precies weet wat jouw huid nodig heeft om te stralen!