Acne

Wat is Acne?

Acne is een huidaandoening die ontstaat wanneer talgklieren ontregeld en verstopt raken en gaan ontsteken. Als dat verergert ontstaan er infecties en krijg je die ontsierende puistjes op je gezicht, hals of rug.

 

Hoe ontstaat acne?

Onder invloed van (verkeerde) voeding en hormonale veranderingen, zoals in de puberteit,  kan er een teveel aan talg worden aangemaakt en kan er acne ontstaan. Ook een tekort aan vitamine D3 (zonlicht) kan van invloed zijn. Er zijn verschillende soorten acne en diverse oorzaken, dus hebben wij ook diverse behandelmethodes.

acne-voor-en-na

Acnebehandelingen

Voor de eerste behandeling beginnen we met een intake gesprek en een huidanalyse. Met alle informatie die we daaruit verkrijgen, stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Zowel voor behandelingen in onze salon als advies voor thuis.

Vergoeding

Onze salon heeft een acnespecialisatie. Dat betekent dat wij hiervoor speciaal zijn opgeleid en dat onze klanten in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding door hun verzekeraar. Je kunt dit checken bij je zorgverzekering. Voor verdere vragen hierover mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Optimaal resultaat

Omdat wij zowel de buitenkant als de binnenkant behandelen, behalen wij optimaal resultaat. Met voedingssupplementen van Cellics die speciaal zijn afgestemd op het voeden, beschermen en verbeteren van binnenuit, bieden wij een compleet pakket om je huid weer gezond en stralend te maken.

Medik8

In onze salon werken wij met de hoogwaardige producten van Medik8. Deze bevatten geen agressieve chemicaliën die de huid kunnen beschadigen of uitdrogen. De actieve ingrediënten zijn speciaal gericht op het oplossen van specifieke huidproblemen en geven een zeer goed resultaat.

Blemish lijn van Medik8

De Blemish producten zijn speciaal gericht op snellere genezing en vermindering van littekens, zonder hierbij de huid aan te tasten.

Balancing Facial

Hierin zitten diep zuiverende en poriën verfijnende actieve stoffen om de vette problematische huid aan te pakken. Deze stoffen verzachten en kalmeren de huid en verminderen roodheid.

Beta Peel

Dit is een krachtige mix van zuren die diep in de poriën dringen om puistjes effectief te verminderen en de huid te verbeteren.

Blijf er niet mee zitten

Er zijn bij La Joie volop mogelijkheden om van die vervelende acne af te komen. Ga er niet zelf mee aan de slag, maar laat het over aan onze gespecialiseerde acne therapeut voor een sneller en beter resultaat. Boek nu een gratis intake, dan maken we een huidscan en geven we je behandeladvies.