Grove Poriën

Hoe ontstaan grove poriën?

Een porie is een opening in de huid waardoor talg en zweet naar buiten kunnen. Soms kunnen de talgklieren overmatig talg aanmaken wat zich vermengt met dode huidcellen. Hierdoor raken de poriën verstopt en rekken daardoor op. Zo worden de poriën wijder en steeds beter zichtbaar. Hierdoor kunnen mee-eters en puistjes ontstaan. Vooral bij een acne-gevoelige huid komt dit veel voor.

Grove poriën, wat is eraan doen?

Naast een aantal gerichte behandelingen in onze salon kun je ook zelf het een en ander doen. Belangrijk is dat je elke dag je huid goed reinigt met de juist producten. Wij kunnen je hierin adviseren om het best geschikte product voor je huid te kiezen. Ga vooral niet zelf je puistjes te lijf, want daarmee vergroot je de kans op permanente beschadiging en wordt het probleem alleen maar groter. Onze behandelingen HydraFacial of de Pore Refining Facial van Medik8 geven een prachtig resultaat en verkleinen de poriën al binnen enkele weken.

grove-porien

Behandelingen

Wij hebben verschillende behandelingen die de onderliggende oorzaken aanpakken, zoals de talgproductie normaliseren en de poriën zuiveren. Zowel voor de ouder wordende huid als voor de acne-gevoelige huid geven de porie verfijnende behandelingen een prachtig resultaat.

 

Medik8

Er is een speciale productlijn van Medik8 die gericht is op het verfijnen van de poriën en de huid weer egaler en gladder maken.

 

Pore Refining Facial

Diep reinigende werkstoffen verkleinen de poriën en de botanische extracten herstellen en kalmeren de huid.

 

Beta Peel

Een krachtige mix van zuren die diep in de poriën dringt om puistjes effectief te verminderen en de huid te verbeteren.

 

Light Peel

Een milde peeling die geschikt is voor de acne-gevoelige huid.

HydraFacial

Deze revolutionaire huidverjongingsbehandeling reinigt, peelt en hydrateert de huid optimaal. Daarbij worden anti-oxydanten, peptides en hyaluronzuur in de huid gesluisd. De HydraFacial serums richten zich specifiek op huidproblemen, zoals UV-schade, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken en rimpels. Na deze behandeling zie je direct resultaat. Je huid is gekalmeerd en voelt glad en verfrist aan.

 

LED lichttherapie

De HydraFacial is ook nog uit te breiden met een behandeling met blauw LED licht. Deze lichttherapie helpt bij mensen met een vette huid of acne want het remt de productie van talg en doodt de bacteriën die acne veroorzaken.

We hebben bij La Joie een aantal effectieve behandelingen om grove poriën te lijf te gaan. Als je je regelmatig laat behandelen zul je merken dat het echt helpt en dat je poriën verfijnen.