Verslapte Huid

VERSLAPTE HUID

Vanaf je vijfentwintigste neemt het collageen in de huid af en daarmee ook de elasticiteit. Je huid gaat daardoor verslappen, het volume wordt minder en daardoor worden lijntjes ook weer beter zichtbaar. Dat zie je vooral in de hals en bij je kaaklijn als eerste ouderdomsteken. Ook stress, zonlicht en ongezond leven dragen bij aan verslapping van de huid. Gelukkig hoeft dit niet blijvend te zijn.

VERSTEVIGEN

Er zijn diverse behandelingen mogelijk om verslapping van de huid tegen te gaan. Door bijvoorbeeld collageenaanmaak te stimuleren word je huid weer voller en strakker. Zo verstevigt je huid en krijg je weer een jonge, strakke uitstraling.

verslapte-huid

WELKE BEHANDELING?

Onze behandelingen zijn altijd maatwerk. We kijken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste bij jouw huid past voor het mooiste resultaat. Voorbeelden van effectieve behandelingen voor het verbeteren van je gezichtscontouren zijn:

Pistor Eliance

Door middel van kleine injecties in de huid met de Pistor Eliance Mesogun wordt hyaluronzuur ingebracht in de huid. Door het injecteren van hyaluronzuur wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.

Venus Swan

De Venus Swan maakt gebruik van een unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen. Door het thermische effect van de radiogolven in de diepere huidlagen wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen en fibroblasten te produceren. De huid wordt hierdoor steviger, elastischer en gaat er jonger uitzien.

MedCos IPL

Bij IPL wordt d.m.v. flitsen de huid behandeld. De huid neemt het licht op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. Je huid wordt weer fris, jong en stevig.

Blijf er niet mee zitten

Er zijn bij La Joie volop mogelijkheden om huidverslapping tegen te gaan. Welke behandeling het beste bij je past (voor de beste resultaten) bepalen we aan de hand van een gratis huidanalyse intake van ongeveer 15 minuten.