Nieuwe Klant: Altijd eerst een persoonlijk consult!

Als nieuwe klant krijg je bij La Joie altijd eerst een persoonlijk consult om te kijken welke behandeling het beste bij jou past zodat je de mooiste resultaten krijgt. Al onze behandelingen zijn maatwerk wat betekent dat we je huid eerst goed analyseren zodat de behandeling exact wordt toegespitst op de behoeften van jouw huid.

We hebben meerdere soorten consulten:

1: Gratis Consult 25 minuten

In 25 minuten bespreken wat jouw wensen zijn en wat je wilt bereiken. Van daaruit stellen we een vrijblijvend behandelplan op die bij jou de beste resultaten zal boeken. Ook leggen we de werkwijze uit en maak je kennis met wie je behandeling zal uitvoeren.

Boek nu

2: Consult 45 minuten inclusief huidanalyse en collageenscan €44,95

Net als bij het gratis consult bespreken we jouw wensen en wat je wilt bereiken. Als extra volgt een grondige huidscan die laat zien wat jouw huid exact nodig heeft. Met deze informatie kunnen we een maatwerk behandelplan opstellen specifiek gericht op jouw huid.

Boek nu

3: Luxe Consult + proefbehandeling + huidanalyse en collageenscan €85

Dit consult is ons meest uitgebreide all in one consult waarin we niet alleen heel gericht adviseren maar ook direct behandelen. We kijken wat je huid exact nodig heeft door middel van een huidanalyse en een collageenscan. Met de scan kijk je net als bij een echo in de huid. De scan geeft inzicht in de dikte van de huid, de ontwikkeling en vorming van rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. Zo kunnen wij een heel specifiek behandelplan maken, puur gericht op jouw huid en je krijgt meteen een proefbehandeling.

Boek nu

4: Gratis Body Consult

Voor het behandelen van cellulite en/of overtollige vetophopingen op je lichaam krijg je ook altijd eerst een consult in de vorm van de collageenscan. Door middel van deze scan kunnen wij zien welke behandelingstechniek voor jou het beste is. We bespreken met je welk resultaat je kunt verwachten en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Wij bieden diverse technieken voor het verbeteren van lichaamscontouren bijvoorbeeld: cryolipolyse of bindweefselmassage met de Icoone laser. Wij werken daarnaast bij lichaamsbehandelingen ook altijd van binnenuit met voedzame supplementen van Cellics. Deze supplementen bevatten naast essentiële ingrediënten voor je huid, ook essentiële ingrediënten voor je gezondheid/lijf.

Boek nu

WAT DOET EEN HUIDANALYSE?

De HBC PRO SKIN is het meest geavanceerde Innovatieve huidanalyse systeem op de markt. Dankzij de hoge resolutie superzoom 15 Megapixel camera en de intelligente diagnostische softwaretechnologie kan snel een gedetailleerde huidanalyse worden gemaakt.

HBC-Pro-Skin-Huidanalyse

Met de HBC PRO SKIN  kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd. Het systeem maakt een meting en beoordeling mogelijk van onder andere:

poriën – talgproductie / acne  –  rimpels & fijne lijntjes –  textuur – pigmentatie / vlekken  –  vochtgehalte – elasticiteit – zonneschade.

WAT DOET EEN COLLAGEENSCAN?

Huidverslapping komt met de jaren. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Met de scan kijken we als een echo in de huid. Een persoonlijke meting voor iedereen. De scan geeft inzicht in dikte van de huid, jouw huidconditie, de ontwikkeling van vorming van de rimpels, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen.

dermalab-combo-collageen-scanner

Met één druk op de knop krijgen experts inzicht in de huid om een eerlijk, persoonlijk en betrouwbaar advies te geven. Ons advies na een collageenscan betreft de verzorging van de buitenkant maar ook van binnenuit door middel van (voedings)supplementen die de huid van binnenuit herstellen.