Ontharen met Lycon wax

Maak je huid zacht en glad

Waxing is hot! La Joie werkt met het merk Lycon. Lycon wax bestaat uit een mix van de beste natuurlijke harsen en bijenwas. Ontharingsbehandelingen met Lycon zijn vrijwel pijnloos als je ze vergelijkt met andere hars ontharingsproducten en technieken.

Door toevoeging van voedende en verzachtende bestanddelen is de huid na de behandeling rustig, gehydrateerd en voelt zijdezacht aan! De toevoeging van aromatische oliën zorgt ervoor dat ze ontzettend lekker ruiken (kokos, vanille, chocola, aardbei, lavendel en nog veel meer).

De beste kwaliteit wax

Lycon is in 1978 opgericht door de internationaal gerenommeerde schoonheidsspecialiste Lydia Jordane. Lycon wordt beschouwd als de crème de la crème op het gebied van Wax. Lycon heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd en wordt in meer dan 45 landen toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons. Modellen, actrices en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Bunt gebruiken dit revolutionaire product.

lycon-fi

Voedend en verzachtend

Lycon heeft verschillende typen wax: afhankelijk van de zone, huid en type haar (normale of gevoelige huid, fijn of hardnekkig haar). Lycon is een weldaad voor de huid door de voedende en verzachtende natuurlijke ingrediënten zoals: aloë vera, lavendel, rozen en kamille. Na de behandeling voelt de huid glad en zijdezacht aan. De huid is rustig en gehydrateerd.

De beste kwaliteit wax

Lycon is in 1978 opgericht door de internationaal gerenommeerde schoonheidsspecialiste Lydia Jordane. Lycon wordt beschouwd als de crème de la crème op het gebied van Wax. Lycon heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd en wordt in meer dan 45 landen toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.

Modellen, actrices en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Bunt gebruiken dit revolutionaire product.

Lycon-Sugar-Scrubs-

La Joie heeft een uitgebreid assortiment heerlijke olievrije body scrubs van Lycon op basis van suikerkristallen en vitamine E voor tussen de waxbehandelingen door.

Voor de beste resultaten adviseren we je vlak voor en vlak na de wax behandeling de volgende adviezen op te volgen:

Doen:

 • Na een waxbehandeling de eerste tien dagen twee maal daags de huid behandelen met Lycon Ingrown X-it. Deze spray toepassen op een schone huid, ze voorkomt ingroeiende haartjes, roodheid of pukkeltjes. Geschikt voor zowel gezicht als de rest van het lichaam. De baanbrekende formule exfolieert en hydrateert de huid op een milde, maar effectieve wijze.
 • Scrub de huid drie maal per week met een heerlijke Lycon Sugar Scrub.
 • Draag loszittende kleding van natuurlijke stoffen.
 • Bescherm de huid na een waxbehandeling tegen de zon, gebruik een crème met een hoge factor.
 • Wax regelmatig voor een optimaal resultaat.

Een wax-behandelingen met Lycon is een totaalbeleving: Heerlijke geuren, voelt goed op de huid, vrijwel pijnloos, geen irritatie, langdurig resultaat en een huid die zijdezacht aanvoelt!

Niet Doen:

 • Niet scheren tussen je wax behandelingen door!
 • Niet zwemmen in chloor of zout of water.
 • Bij een rode huid geen hete douche, bad of sauna nemen.
 • Vlak voor je behandeling geen zon of zonnebank en vlak na het waxen ook niet totdat eventuele roodheid is verdwenen.
 • Scrub je huid niet in de eerste week na de behandeling.
 • Niet sporten direct na een waxbehandeling.
Lycon-verzorging-voor-thuis

Bij La Joie kun je ook terecht voor Lycon verzorgingsproducten voor thuisgebruik.