Cellics logo t 1

Cellics: Een gezonde stralende huid van binnenuit

Behoor jij tot die 45% die ontevreden is over de resultaten van crèmes en andere (huid)verzorging? Bereik jij hier niet de beoogde resultaten mee?

Laat ons dit veranderen! 

De huid vanaf de buitenkant behandelen is de helft van wat je kunt doen aan huidverjonging. Wil je nog betere resultaten bereiken dan is het goed om je huid ook van binnenuit te ondersteunen met de juiste voedingsstoffen. Het valt niet mee om in het dagelijkse leven je eetgewoontes af te stemmen op wat je huid nodig heeft. Gelukkig hebben we bij La Joie Cellics supplementen om je daarbij te helpen!

Cellics: Alles in één

Cellics is een compleet product voor skin vitality, dat je met gemak inneemt. Met in de basis 27 cell- en skinboosters die helpen de cellen herstellen en opbouwen, samengebracht in het Cell Elixer, in poedervorm. Makkelijk te roeren door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie.

Dit complete huidsupplement is goed voor je huid, en zorgt ook voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen & gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. Cellics nutrition doet naast de huid dus nog veel meer goeds voor het lichaam, wat ook nodig is om uiteindelijk in die huid te werken. De huid is qua opname van voedingsstoffen namelijk de sluitpost: eerst verbruiken de organen en lichaamsprocessen de voedingsstoffen die ze nodig hebben.

divider
Cellics Cell Elixer Limitless

Cell Elixer Limitless

Dé ultieme anti-aging formule met een focus op een stevige huid zonder rimpels. Met dit eerste complete product in poedervorm bouw je aan huidvolume, de stevigheid van jouw huid en bescherming hiervan.In totaal bevat dit product maarliefst 29 cell- en skinboosters. Waaronder hyaluronzuur, collageen en phytoceramides. De organische en natuurlijke ingrediënten zijn klinisch en wetenschappelijk onderbouwd. Naarmate we ouder worden neemt ons collageen af. Het minder worden van de aanmaak van collageen en de kwaliteit van het collageen zorgen voor meer rimpels en een slappere huid. Cell Elixer Limitless draagt bij aan een gezonde, soepele en strakke huid en zorgt ook voor: stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen, gewrichten, en gezonde darmen. Om vitaal op je best te zijn.

Dit topproduct bevat alles wat jouw huid en lichaam nodig heeft om het natuurlijke verlies aan bouwstenen tegen te gaan. Het helpt de cellen opbouwen en herstellen.

Cell Omega

Het enige product van Cellics wat in een capsule zit. We adviseren om dit product altijd in combinatie met een van de overige producten in te zetten. Waarom? Allereerst bouwt het aan een stevige huid barrière om schadelijke invloeden niet tot ín de huid door te laten dringen om daar belangrijke bouwstenen voor de huid aan te tasten. De vetzuren die aan een stevige barrière bouwen werken tevens tegen een droge huid, fijne lijntjes en roodheid. Daarnaast werkt Cell Omega ondersteunend voor alle processen in het lichaam en op soepele cellen, wat oa belangrijk is voor een goed vervoer van de stofjes naar de huid. Voor goede opname van onze poederproducten. 
Het versterkt je immuunsysteem, ondersteunt de vitaliteit van je hart, hersenen en bloedvaten en helpt hiermee bij een gezond geheugen, goede focus en concentratie en vetverbranding. Voor vertraging van het verouderingsproces. Tot slot werkt Cell Omega ontstekingsremmend, voor hulp bij onder andere lichtere vormen van acne, rosacea en eczeem. Een alleskunner die als belangrijke basis dient voor een mooie huid!

Cellics Cell Omega
Cellics Cell Pure

Cell pure

Cell Pure biedt een krachtige detox werking voor het lichaam, met name de huid. Heb je last van gevoelige darmen? Dit staat vaak in relatie met een slechte huid. Heb je last van eczeem, rosacea, acne, psoriasis of gordelroos? Cell Pure zorgt dat jij je weer goed gaat voelen en er geweldig uit gaat zien. Cell Pure helpt om de huid weer in balans te brengen door interne tekorten aan te vullen. Vaak zijn deze ontstekingen namelijk het gevolg van interne tekorten. Door de verschillende werkstoffen versterkt Cell Pure het immuunsysteem. Daarnaast helpt Cell Pure mee opruimen, om af te komen van die ontstekingen. Dit doet Cell Pure door ondersteuning van de lever en nieren (deze organen zorgen voor het afvoeren van vetoplosbare en wateroplosbare afvalstoffen) bij het verwerken van afvalstoffen. Cell Pure is een poedervorm die je makkelijk roert in een glas water, of door een sapje of je ochtendsmoothie. Meer dan 20 hoog gedoseerde, natuurlijke en organische ingrediënten ondersteunen jou bij het ontgiften om jouw lichaam en jouw huid terug in balans te brengen.

Cell First

Een energybooster en beschermer die lichaam en huid optimaal houden door hoogwaardige vitamines en mineralen. Daarnaast ondersteunt Cell First het afweer- en immuunsysteem en de ontgifting van je lichaam. Zodat jij je top blijft voelen en dit ook uitstraalt. Tevens voeden de vele antioxidanten uit de Cell First de cellen om preventief te werken aan anti-aging en je te beschermen tegen bacteriën en schadelijke invloeden van buitenaf. Ben jij vitaal niet op je best, dan is ook jouw huid niet op zijn best. ⁠En als we wat ouder zijn, ook dan is alle extra bescherming die we kunnen krijgen meer dan welkom. Omdat we dan van nature niet meer aanmaken en de afbraak ons lichaam inhaalt. Dus wat zeg jij van een ultieme beschermer voor je huid, die je ook nog eens vitaal op je best laat zijn? 

Het enige wat je hoeft te doen om je weer op je best en mooist te voelen is één schepje van ons hoogwaardige poederproduct bij het ontbijt. Cell First roer je gemakkelijk in een glas water, door een sapje of je ochtendsmoothie.

Cellics Cell First
divider