medik8 logo 1

Medik8: ontwikkeld door experts

Medik8 heeft zich toegelegd op het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat. Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen. Medik8 wordt uitsluitend geadviseerd en verkocht door professionals zoals dermatologen, huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en gecertificeerde Spa & Wellnessbedrijven.

Aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.

Medik8 vormgeving
Medik8 gezicht
Medik8 vitamine a

Medik8 behandelingen zijn niet alleen een heerlijke ontspannende ervaring, ze leveren ook direct zichtbare resultaten. Welke behandeling je ook kiest je zult blij zijn met wat je ziet! De verschillende Medik8 behandelingen op een rij:

Calming Facial

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Deep Hydration Facial

Een compleet voedende en comfortabele gezichtsbehandeling om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

Glowing Facial

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct glans en een verhelderde huidteint.

Clarity Facial

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

Pore Refining Facial

In deze behandeling verkleinen de diep reinigende werkstoffen de poriën en de botanische extracten herstellen en kalmeren de huid. Voor een gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën.

intake + Proefbehandeling

80 minuten €85

Nieuw bij La Joie? Reserveer dan een vrijblijvende intake. In ongeveer 15 minuten analyseren we je huid met een digitale scan, bespreken we je wensen en geven we je een behandeladvies. Aansluitend volgt dan de eerste behandeling.

Medik8 Gezichtsbehandeling

65 minuten €75

Een complete gezichtsbehandeling, zoals hierboven beschreven, afgestemd op jouw huid. Direct zichtbaar resultaat.

Medik8 Luxe Platinum Facial

75 minuten €95

De platinum facial is een unieke en ontspannende anti-aging behandeling. De behandeling wordt afgesloten met het Age Defying Platinum Mask, een peel-off masker dat over het gehele gezicht, de ogen en de mond wordt aangebracht. Na de behandeling zal je een zichtbaar liftend en verstevigend effect zien met een gezonde glow. Deze behandeling is inclusief bindweefselmassage, het Age Defying Platinum Mask zorgt voor de ultieme anti-age ervaring.