RokersHuid

Rimpels door roken

Roken zorgt voor versnelde huidveroudering. In tabak zitten stoffen die de afbraak van bindweefsel in de huid bevorderen. Hierdoor verliest de huid elasticiteit met als gevolg het ontstaan van rimpels. Ook breekt roken vitamine C af, een belangrijk antioxidant voor de vorming van collageen. Tabak heeft ook een vernauwend effect op de bloedvaten, waardoor je een vale teint kan krijgen. Ook kun je rimpeltjes bij de mond krijgen, het zogeheten ‘plooirokje’ door het veelvuldig tuiten van de mond i.c.m. verlies van collageen.

 

HUIDVERBETERING

Met de juiste behandeling kan ook een rokershuid er weer mooi uit gaan zien. Door de collageenaanmaak en bloedsomloop te stimuleren krijg je weer een mooie, frisse teint.

rokershuid

WELKE BEHANDELING?

Onze behandelingen zijn altijd maatwerk. We kijken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste bij jouw huid past voor het mooiste resultaat. Voorbeelden van effectieve behandelingen bij een rokershuid zijn:

Medik8 Platinum Facial

De Medik8 Platinum Facial is de meeste luxe anti-aging behandeling die direct zichtbare resultaten geeft. Verwacht een superglow en directe huidverjonging! Door verschillende anti-aging technieken wordt de collageenproductie in de huid sterk gestimuleerd. Het is een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask die doordrenkt met platinumdeeltjes wat het zijn unieke zilverkleur geeft, direct voor een verjongde en verstevigde huid zorgt.

Icoone laser mechanische bindweefselmassage

De Icoone Laser is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Het helpt de rokershuid te verstevigen en te verfrissen. Het verbetert de bloedcirculatie en stimuleert fibroblasten waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt.

Fusion Dermapen

De Fusion Pen behandeling bestaat uit het reinigen, peelen en ‘needlen’ van de huid. Met een soort pen wordt de huid bestempelt met meerdere kleine naaldjes waarbij hyaluronzuur diep in de huid gebracht wordt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt dat de kleine openingetjes in de huid snel genezen met behulp van het jeugdelixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger. Bij een rokershuid geeft dit enorme zichtbare verbetering.

Blijf er niet mee zitten

Er zijn bij La Joie volop mogelijkheden om een rokershuid te behandelen. Welke behandeling het beste bij je past (voor de beste resultaten) bepalen we aan de hand van een gratis huidanalyse intake van ongeveer 15 minuten.