EEN VETTE HUID IS VAN ALLE LEEFTIJDEN

oorzaak van een vette huid

Er zijn vele oorzaken voor een vette huid. Een vette huid produceert meer talg dan nodig is door overproductieve talgklieren. De oorzaak kan stress zijn, hormonale schommelingen maar ook aanleg en ongezond leven. Een vette gezichtshuid komt daarom voor bij alle leeftijden. Het veroorzaakt puistjes en grove poriën en geeft meestal een vale teint.

EEN MOOIE TEINT

Met een goede, aandachtige verzorging krijg je een vette huid weer in balans. De talgproductie moet onder controle worden gehouden, zodat de huid minder gaat glimmen en vervelende puistjes en mee-eters kunnen worden voorkomen. Ook met een vette huid kun je met de juiste behandeling een mooie teint krijgen.

WELKE BEHANDELING?

Onze behandelingen zijn altijd maatwerk. We kijken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste bij jouw huid past voor het mooiste resultaat. Voorbeelden van effectieve behandelingen bij een vette huid zijn:

2: Medik8 Clarity Facial

De Clarity Facial is een diepe actieve reiniging van de huid die een vette, problematische en onzuivere huid grondig aanpakt. In deze behandeling gebruiken we producten die de huid kalmeren, herstellen en die zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

1: De Hydrafacial

De HydraFacial is een speciaal apparaat dat reinigt, peelt, extracties uitvoert en hydrateert door het toedienen van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. De serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffenheden en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels

3: Medik 8 Clarity Peel

De Clarity Peel is een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën trekken en de huidteint effectief verhelderen en zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

Blijf er niet mee zitten

Er zijn bij La Joie volop mogelijkheden om de vette huid te behandelen en deze meer in balans te krijgen. Welke behandeling het beste bij je past en waarmee je de beste resultaten krijgt bepalen we in overleg tijdens een gratis intake met huidanalyse. De intake duurt ongeveer 15 minuten.