Gezichtsbehandeling

Huidverbetering & Ontspanning

Bij La Joie kun je terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering. Wij bieden een uniek door ons ontwikkeld huidverjongingsprogramma.

Smart Skin Treatments

Onze exclusieve Smart Skin Treatments zijn drie luxe huidverbeterende behandelingen die verschillen in intensiteit maar allemaal gericht zijn op een ontspannen wellness ervaring met als resultaat een mooie, gezonde huid.

Smart Skin Relax Treatment

65 minuten: € 79,-  | 75 minuten: € 89,-  | 85 minuten: € 105,-

Geniet van een combinatie van huidverbetering en pure ontspanning. We starten deze behandeling met het reinigen van je huid, een dubbele peeling, het verwijderen van onzuiverheden en een huidverbeterende massage voor je gezicht. Dan volgt een heerlijke nek, schouder- en decolletémassage zodat je volledig kunt ontspannen van alle dagelijkse stress. Aansluitend krijg je een speciaal op de behoeften van jouw huid samengesteld gezichtsmasker en verzorgende crème.

Smart Skin Intensive Treatment

65 minuten: € 90,-  | 75 minuten: € 110,-  | 85 minuten: € 130,-

Ervaar diepgaande huidverbetering en ontspanning in deze luxe behandeling waarin je naast alles van de Smart Skin Treatment ook een Bindweefsel- en Buccalmassage van je gezicht krijgt. Dit is een effectieve methode voor huidverbetering, ontspanning van de spieren, vochtafdrijving en huidverstrakking. De massages liften je huid en accenturen je contouren. Als extra booster gebruiken we meerdere hoogwaardige serums die we zorgvuldig in laagjes aanbrengen voor optimale huidverbetering.

Smart Skin Premium Glow Treatment

65 minuten: € 125,-  | 75 minuten: € 155,-  | 85 minuten: € 199,-

Het hoogste niveau in huidverbetering en ontspanning bereik je met deze exclusieve behandeling. Naast alles wat de Smart Skin Intensive je biedt gaan we hier nog een stapje verder met onze geavanceerde huidverbeterende apparatuur. Denk aan mechanische bindweefselmassage, radiofrequentie voor huidverstrakking en collageenproductie of Lichttherapie voor het verminderen van onzuiverheden en het verhogen van de energieproductie in huidcellen. We combineren de technieken die nodig zijn voor de behoeften van jouw huid voor het mooiste resultaat.

gezichtsbehandeling huidanalyse-observe 520x

Nieuwe klant voor huidverbetering?
Meet, Scan & Treat!

Ben je een nieuwe klant? Dan start je als eerste met onze Meet, Scan & Treat. Dit is een kennismakingsbehandeling met vooraf een uitgebreide intake waarin je wensen worden besproken en een huidscan wordt gemaakt met de Observ520X. Dit apparaat maakt foto’s van alle huidlagen zodat we precies zien in welke conditie je huid is. Zo weten we exact welke behandeling nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Op basis hiervan kunnen wij een persoonlijk behandelplan voor je samenstellen. Aansluitend krijg je dan je eerste behandeling.

 

Boek nu jouw Meet, Scan & Treat € 125,- 90 minuten