Gezichtsbehandeling

Behandelingen afgestemd op je huidtype

OMDAT ELKE HUID EEN ANDERE VERZORGING NODIG HEEFT!

Bij La Joie kun je terecht voor diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering. Wij bieden een uniek door ons ontwikkeld huidverjongingsprogramma: 
Skinfit. Omdat elke huid een andere behandeling nodig heeft, krijgt jouw huid door deze persoonlijke aanpak exact de ingrediënten die het nodig heeft. Je huid ziet er direct stralend en gezond uit!

Hoe werkt Skinfit?

Skinfit start altijd met een krachtige basisbehandeling die kan worden aangevuld met gepersonaliseerde huidverbeterende modules naar keuze. De behandelingen van La Joie zijn altijd opgedeeld in onze eigen ontwikkelde 4 fases:

 

 1. Prep: de huid wordt gereinigd en krijgt een dubbele peeling.
 2. Clean: reiniging tot diep in de poriën en verwijderen van onzuiverheden.
 3. Detox: door middel van een huidverbeterende massage.
 4. Boost & protect: een gezichtsmasker en dagverzorging.

De huidverbeterende SkinFit-behandelingen op een rij:

Skinfit Basis

65 minuten €75

 • Reiniging
 • Dubbele peeling
 • Verwijderen van onzuiverheden
 • Huidverbeterende massage
 • Epileren wenkbrauwen
 • Gezichtsmasker
 • Dagverzorging

SKINFIT BEAUTY

75 minuten €85

Skinfit basis + een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met wimperbehandeling, wenkbrauwbehandeling en/of waxbehandeling van het gelaat. Meerdere combinaties mogelijk, de behandeling wordt afgestemd op jouw wensen.

Skinfit Ultimate Renew

75 minuten €95

Skinfit basis + ontspannende nek, schouder & decolleté massage + twee huidverbeterende modules.

Skinfit All in One

85 minuten €125

Dit is onze meest luxueuze behandeling. Het is naast een heerlijk moment voor jezelf, de meest uitgebreide gezichtsbehandeling waarin we meerdere exclusieve modules toepassen met de meest hoogwaardige serums en maskers. Alles wordt ingezet om je huid te verbeteren zonder bijkomende kosten. De behandeling is volledig afgestemd op de behoeften en wensen van jouw huid.

Skinfit intake + proefbehandeling

80 minuten €85

Alleen voor nieuwe klanten: Intake + Skinfit basis.

Hierna een overzicht van de huidverbeterende modules die kunnen worden toegevoegd aan je skinfit behandeling:

Manuele  Bindweefselmassage

Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend en laat de huid er jonger en steviger uitzien. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, wordt er collageen aangemaakt en de elasticiteit van de huid verbeterd.

anti-aging-bindweefselmassage
Icoon-Laser-logo

Icoone bindweefselmassage

Indicaties waarbij de Icoone Laser effectief kan worden ingezet:

Rimpels – Verslapte huid – Cellulite – Vetophopingen – Lymfoedeem – Lipoedeem – Brandwonden – Littekens – Spierpijn – Vermoeidheid

Venus Swan

Pijnloze en comfortabele behandelingen voor:

Huidverstrakking – Huidversteviging – Rimpelreductie – Cellulite-reductie – Verminderen van striae – Omtrekvermindering – Betere lichaamscontouren

VenusSwan-logo
Medik8-logo

Medik8

Medik8 heeft zich toegelegd op het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat.

Vinoble

Vinoble Cosmetics is ontwikkeld met een diepgeworteld respect voor huid en natuur.
De producten bevatten ontzettend veel mega krachtige antioxidanten en worden gebruikt en geliefd door zowel huidspecialist als cliënt.

vinoble-logo

De volgende modules worden alleen ingezet bij de all-in-one behandeling

hydra-facial-logo

Hydrafacial

HydraFacial verbetert de kwaliteit van je huid en maakt uw huid gezond. De HydraFacial behandeling is een niet-chirurgische doch ingrijpende behandeling die je onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Dermatude

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk! Een Meta Therapy behandeling geeft spectaculaire resultaten die vergelijkbaar zijn met een plastisch-chirurgische facelift.

Dermatude
Fusion-Meso-Therapy-logo

Fusion dermapen

De dermapen is effectief tegen huidveroudering en huidverslapping. Met een soort pen met kleine naaldjes wordt hyaluronzuur in de huid gebracht en collageenaanmaak gestimuleerd waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels verdwijnen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden wordt de huid direct steviger, gladder, strakker en jonger!