GESTRESSTE HUID

ZWAKKE HUIDBARRIÈRE

Stress uit zich in je hele lichaam en zeker ook op je huid. Door stress wordt je huidbarrière zwakker waardoor je sneller irritaties, jeuk en ontstekingen krijgt. Je krijgt sneller puistjes, oneffenheden, schilfertjes en jeukerige plekjes. Je lichaam en huid vraagt om rust, daarom is de juiste verzorging bij een gestresste huid essentieel.

 

HERSTEL EN BALANS VAN DE HUID

Een gestresste huid kan weer in balans komen met de juiste verzorging zodat de huid niet overprikkeld raakt en weer rustig en stralend wordt. Het juiste evenwicht vinden is hierin het belangrijkste. Elke huid is anders daarom is het belangrijk dat een specialist je huid kan beoordelen zodat exact duidelijk is wat je huid nodig heeft om weer te stralen.

gestresste-huid

WELKE BEHANDELING?

Onze behandelingen zijn altijd maatwerk. We kijken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste bij jouw huid past voor het mooiste resultaat. Voorbeelden van effectieve behandelingen bij een gestresste huid zijn:

2: Skinfit Basis

De Skinfit Basis is een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling waarin je huid een dubbele peeling krijgt, een masker en een ontstressende massage die zorgt voor stressreductie en een goede doorbloeding van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een voedende dag- of nachtverzorging.

1: Vinoble

De Vinoble gezichtsbehandeling is niet alleen een krachtige, pure behandeling voor je huid, het is een weldadige beleving van geuren en texturen die je volledig tot ontspanning brengen. Door ons gehaaste leven krijgt je huid te maken met vrije radicalen die zorgen voor voor huidveroudering. Vinoble gaat dit proces tegen met de krachtige antioxidanten OPC, resveratrol, stamcellen van de druif en druivenpitolie. Een absolute weldaad voor je huid. De producten van Vinoble zijn 100% vegan en bovendien vrij van parabenen, paraffine, PEG formules synthetische- en hormoon actieve stoffen.

3: Beauty Angel ELT

De Beauty Angel is een licht en wellness-sessie met huidverbeterende en huidverjongende resultaten. De Energizing Light Technology (ELT) zorgt voor een zachte en natuurlijke huidverjonging, je huid krijgt weer nieuwe energie! Het licht wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt de productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker.

Blijf er niet mee zitten

Er zijn bij La Joie volop mogelijkheden om een gestresste huid weer in balans te brengen. Welke behandeling het beste bij je past (voor de beste resultaten) bepalen we aan de hand van een gratis huidanalyse intake van ongeveer 15 minuten.