Dermatude logo

Meta Therapy van Dermatude

Het alternatief voor een facelift: Meta Therapy is er voor mensen die meer willen dan huidverzorging maar die geen gebruik willen maken van lichaamsvreemde stoffen zoals bij Botox en fillers. Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy en combineert alle voordelen van huidverbetering, anti-aging, hydratatie en herstel in één uniek concept, 100% natuurlijk! Een Meta Therapy behandeling geeft spectaculaire resultaten die vergelijkbaar zijn met een plastisch-chirurgische facelift, maar dan zonder de plastische chirurgie! Huid-veroudering wordt op een natuurlijke manier tegengegaan, volledig veilig en zonder risico’s.

dermatude applicator

Hoe werkt Dermatude Meta Therapy?

Met Meta Therapy worden op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de microperforaties repareren. Dit gebeurt op een volledig natuurlijke manier. Dankzij deze huidvernieuwing wordt de huid steviger en krijgt het meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis, hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Daarmee is Meta Therapy effectief en veilig en zijn er geen ongewenste bijwerkingen bij herhaalde toepassingen op korte of lange termijn.

Meta Therapy heeft een dubbele werking:

  • Gecontroleerd aangebrachte microperforaties activeren het natuurlijke herstelmechanisme van de huid. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.
  • Tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen in de huid gebracht, precies in de juiste cellagen waar ze de meest effectieve werking hebben.

DIRECT ZICHTBAAR RESULTAAT!

Voor het hele gelaat, de hals en/of decolleté

Meta Therapy biedt uitgebreide behandelmogelijkheden. Huidverbetering en huidverjonging van het hele gelaat, de hals en/of decolleté, maar ook de aanpak van specifieke zones, wallen, littekens en individuele rimpels. Dankzij de verschillende modules is het allemaal mogelijk en kunnen behandelingen gecombineerd worden voor het beste resultaat. Tijdens de behandeling worden actieve ingrediënten in de huid gebracht in de vorm van Subjectables. Zo is het mogelijk om specifieke en gerichte behandelingen uit te voeren, afgestemd op het huidtype en het gewenste resultaat.

Voordelen van Meta Therapy

  • Veilige, 100% natuurlijke methode
  • Direct zichtbaar resultaat, al na 1 behandeling!
  • Korte behandeltijd
  • Korte herstelperiode (de volgende dag kunt u weer make-up dragen)
  • Pijnloze behandeling
  • Spectaculaire resultaten

Een uniek totaalconcept voor huidverjonging en huidverbetering.

Dermatude biedt met Meta Therapy een uniek totaalconcept voor huidverjonging en huidverbetering. Tijdens Meta Therapy behandelingen wordt alleen gewerkt met de speciaal voor Meta Therapy ontwikkelde producten om de behandelresultaten optimaal te ondersteunen.

Intake + Proefbehandeling

75 minuten €125

Gezicht

50 minuten €125

Gezicht inclusief rimpel

60 minuten €135

Gezicht, hals en decolleté

60 minuten €145

zone behandeling

25 minuten €65

Gezicht, hals, decolleté en rimpel behandeling

65 minuten €155