Cryolipolyse met de BODY-WIZZARD: tot wel 20% vetreductie per behandeling

Stoor jij je aan overtollig vet op je buik, rug, bovenbenen of armen? Of heb je geprobeerd om met een gezonde levensstijl in vorm te komen maar blijven er “zones” waarbij het overtollige vet maar niet weg wil?

Bij La Joie kunnen we lokale vetophopingen in probleemzones zoals de buik, “love handles”, bovenarmen “kipfilets” bovenbenen en billen definitief aanpakken. Zonder operatie, zonder pijn en zonder hersteltijd na de behandeling. Tot wel 20% vetreductie per behandeling!

Je wordt slanker, kleding past beter, je voelt je beter en je ziet er beter uit.

We doen dit door middel van een innovatieve wetenschappelijk bewezen techniek genaamd: cryolipolyse. Tijdens de cryolipolyse behandeling worden vetcellen plaatselijk bevroren, die vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam worden afgevoerd.

Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het beste resultaat te bereiken. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken en de beste apparatuur. Bij cryolipolyse is dat de Body-Wizzard van MedCos Skinsolutions. Wij willen namelijk de beste mogelijke behandelresultaten!

body-wizzard-criolypolise

Dankzij cryolipolyse blijft het vet weg!

Tot 40% vetreductie

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Gedurende de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met in totaal met wel 30% tot 40% worden verminderd.

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe. De Body-wizard cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Vetcellen die er niet meer zijn kunnen ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug. Afhankelijk van onder andere je levensstijl wordt er gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

De voordelen van cryolipolyse op een rij:

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Zelfs mogelijk tijdens je lunchpauze
  • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
  • Er kunnen 4 zones tegelijk behandeld worden
  • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

De behandeling met de BODY-WIZZARD

Intake

Tijdens de (gratis) intake afspraak bepalen wij samen het te behandelen gebied, je probleemzone(s). Onze Cryo-specialist kijkt of de behandeling realiseerbaar is en zal de contra-indicaties en het toestemmingsformulieren met je doorspreken. Indien mogelijk zal meteen de eerste behandeling plaatsvinden en anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.

 

Na de behandeling

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum in de huid gemasseerd. Het serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een optimaal  resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, geschikt voor het gehele lichaam).

body-wizard

Kennismakingsaanbieding:

60 minuten behandeling één plaatsing (zone): €98,-

(deze aanbieding geldt voor de eerste zone, normaal: 60 minuten €175,- per zone, max 4 zones tegelijkertijd)

 

BOEK NU JE GRATIS INTAKE

cryolipolyse-vet-bevriezen-Brochure

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress