hydrafacial logo

Wat is de HydraFacial ?

HydraFacial verbetert de kwaliteit van je huid en maakt je huid gezond. De behandeling is een niet-chirurgische doch ingrijpende behandeling die je onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. De behandeling is snel en efficiënt, het duurt slechts 30 minuten. Er is geen ongemak tijdens de procedure, de behandeling is aangenaam en verfrissend. je kunt desgewenst make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling, aangezien er geen herstelperiode is.

hydrafacial gezicht

Hoe werkt de HydraFacial ?

De procedure zorgt grondig voor je huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing insluizing van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. De gebruikte serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Wij kunnen ons voorstellen dat je je hierbij geen voorstelling kunt maken, kom daarom gerust eens langs in de salon voor een kleine demonstratie.

hydrafacial

Extra’s

Je kunt je behandeling uitbreiden door middel van Led lichttherapie. LED lichttherapie voorziet in toegevoegde voordelen in combinatie met een HydraFacial behandeling. De rode LED lampen worden gebruikt voor de verbetering in stevigheid en weerstand van de huid. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zeer interessant voor mensen die last hebben van een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën die acné veroorzaken.

Reserveer nu een Hydrafacial behandeling voor huidverjonging en verbetering:

intake + behandeling

Weet je niet welke behandeling nu het beste voor je is? Kun je wel wat advies gebruiken? Reserveer dan een vrijblijvende intake. In ongeveer 15 minuten analyseren we je huid met een digitale scan, bespreken we je wensen en geven we je een behandeladvies. Aansluitend volgt dan de eerste behandeling.

Hydrafacial basic

30 minuten €125

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

HydraFacial Plus

60 minuten €150

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Basic behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met uitgebreid diepte reining, de boosters en/of ledlicht.


HydraFacial deLuxe

75 minuten €170

Je krijgt essentiële onderdelen en voordelen van de HF plus

 

  • Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
  • Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.
  • Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de productie van talg en doden de bacteriën