icoone logo
icoone laser systeem

Icoone Laser, de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage

Indicaties waarbij de Icoone Laser effectief kan worden ingezet:

Rimpels – Verslapte huid – Cellulite – Vetophopingen – Lymfoedeem – Lipoedeem – Brandwonden – Littekens – Spierpijn – Vermoeidheid

Icoone Laser biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. De werking, effectiviteit en veiligheid van mechanische massage systemen is wereldwijd wetenschappelijk bewezen door talrijke studies en onderzoeken. Icoone Laser gaat een stap verder met de gepatenteerde ROBODERM® technologie.

Icoone Laser werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

bindweefselmassagebehandeling benen
icoone billen
icoone gezicht

Bindweefselmassage: Spectaculaire resultaten.

Met de Icoone Laser kan het hele lichaam (pijnloos) behandeld worden, zelfs de meest delicate behandelgebieden zoals de oogleden, de binnenkant van de benen en armen, de hals en het decolleté.

Iedere behandeling is op maat, perfect afgestemd op jouw wensen en gericht op een optimaal resultaat. Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling zie en voel je direct resultaat!

icoone laser bindweefselmassage

De Icoone is ook geschikt voor het behandelen van littekens, maak hiervoor vrijblijvend een aparte afspraak.