pistor-mesotherapy-eliance

MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een succesvolle techniek in de strijd tegen huidveroudering. Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen (hyaluronzuur) in de huid exact waar het nodig is met direct zichtbaar resultaat. Mesotherapie is geschikt voor gezicht, hals en decolleté.

HOE WERKT HET?

Door middel van kleine injecties in de huid met de Pistor Eliance Mesogun wordt hyaluronzuur ingebracht, 1 tot 2 mm diep in de huid. Deze ‘gun’ is ontwikkeld door dr. Michel Pistor, vooraanstaand arts op het gebied van mesotherapie en grondlegger van deze behandeling. De Mesogun is volledig geautomatiseerd waardoor de dosering en de rimpeldiepte altijd correct wordt bepaald. Er is daardoor geen risico op te veel of te diep behandelen.

Door het injecteren van hyaluronzuur wordt de werking van de fibroblasten in de lederhuid gestimuleerd. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Hyaluronzuur herstelt ook de vochtbalans in de huid. Mesotherapie zorgt voor totale huidverbetering en een direct jongere aanblik.

WAT IS HYALURONZUUR?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Ons eigen gehalte aan hyaluronzuur neemt door de jaren af door invloeden van buitenaf zoals de zon, verontreiniging, vrije radicalen en door het natuurlijke verouderingsproces. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit waardoor er lijnen en rimpels verschijnen. Ook neemt het volume in het gezicht af wat zorgt voor plooien (bijv. neusplooi).

Door hyaluronzuur te injecteren kun je dit proces direct omkeren. Rimpels en plooien verdwijnen, je lijkt meteen jonger en je hebt weer veerkracht in je huid.
Hyaluronzuur is een veilige filler die na 8-12 maanden door het lichaam zelf wordt afgebroken. Het is geen permanente filler, het geeft een tijdelijk maar wel langdurig resultaat.

mesotherapy-behandelgebieden

WAT IS HET RESULTAAT?

  • Je huid toont direct jonger en steviger
  • 80% verbetering van de huidporiën
  • Fijne rimpels vervagen
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

WAT KOST MESOTHERAPIE?

Een mesotherapie behandeling kost € 175,- per behandeling. Neem je een kuur van vier behandelingen (één keer in de twee weken), dan betaal je € 600,-.

 

Mesotherapie

60 minuten €175

Mesotherapie kuur

4 X 60 minuten €600