MEDCOS IPL SHR HIGHENERGY

MedCos blijft vernieuwen. De nieuw ontwikkelde MedCos IPL SHR HighEnergy New is een zeer krachtig lichttherapie systeem met zowel een IPL als SHR toepassingsmogelijkheid. Hierdoor is dit systeem uitermate geschikt voor de behandeling van nagenoeg elke huidskleur.

 

WAAROM DE IPL SHR HIGHENERGY?

  • Zeer overtuigende resultaten op het gebied van definitief ontharen, huidverjonging, acne, couperose, spider naevi en pigmentatie.
  • Korte behandeltijden.
  • Behandelkoppen worden actief gekoeld waardoor de behandeling comfortabel aanvoelt.

 

EIGENSCHAPPEN

  • Snel, veilig en uiterst efficiënt.
  • Internationaal bewezen kwaliteit.
  • Professioneel opgeleide behandelaars.
  • Zeer hoge energie output: tot 300 joules per flits.
  • Behandelindicaties: definitief ontharen,huidverjonging, acne, couperose, spider naevi en pigmentatie.
MedCos-IPL-SHR

IPL Ontharen

Stel je eens voor: nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op je oksels, bikinilijn of rug. Dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor je kan betekenen!

De behandeling

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

In totaal heeft u zo’n acht behandelingen nodig voor het beste resultaat. Voor een optimaal en langdurig effect adviseren wij één onderhoudsbehandeling per jaar.

IPL Acné

Acné is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Acné kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Heb je last van acné en wil je graag dat je huid verbetert? Van een IPL acné behandeling wordt je huid een stuk rustiger en een stuk minder rood.

De behandeling

Het licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acné zienderogen vermindert. Een behandeling duurt ongeveer tien tot vijftien minuten, tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van ongeveer twee weken. Afhankelijk van de ernst van de acné bepalen we in overleg hoeveel behandelingen er nodig voor de beste resultaten. In de meeste gevallen is een kuur van acht behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Gelaat €79 – Wangen €59 – Nek/Hals €119
Schouders/Rug €119 – Rug €159

IPL Huidverjonging

Heb je last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en/of rimpels? De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbetert. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt de MedCos IPL op het huidoppervlakte geplaatst. Door achtereenvolgende flitsen wordt de huid behandeld. De huid absorbeert het licht van de MedCos IPL. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. Je huid ziet er frisser en jonger uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze behandeling wekelijks te herhalen. De behandeling zelf duurt ongeveer tien tot vijftien minuten. Gemiddeld zijn er acht behandelingen nodig voor een goed resultaat. Tussen de behandelingen zit een rustperiode van één tot twee weken.

Gelaat €119 – Hals €79 – Decolleté € 79

IPL Couperose

Heb je last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op je benen? De MedCos IPL couperose methode pakt vele vormen van couperose en spider naevi aan. Het hoog-energetische licht van de MedCos IPL ‘verwijdert’ de storende verwijde bloedvaatjes.

De behandeling

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de verwijde bloedvaatjes. De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, dit is echter een goed teken: het betekent dat de vaatjes zijn geraakt en dat de couperose of spider naevi zal verdwijnen. Gemiddeld zijn tussen de drie en vijf behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van twee tot vier weken.

Couperose: Gelaat €119 – Wangen €59 – Neus €39
Spider naevi: Gelaat €99 – Lichaam/Ledematen €129