Lokale Vetophopingen

ALS SPORTEN EN DIËTEN NIET HELPT

Je kunt nog zoveel sporten en gezond eten, op sommige plaatsen krijg je lokale vetophopingen maar niet weg. Denk aan love handles, een klein buikje of een onderkin en je kunt dit als je verder in topvorm bent als storend gaan ervaren.

WELKE BEHANDELING?

Onze behandelingen zijn altijd maatwerk. We kijken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste bij jouw huid past voor het mooiste resultaat. Voorbeelden van effectieve behandelingen bij lokale vetophopingen zijn:

VETOPHOPINGEN DEFINITIEF VERWIJDEREN

Je hoeft niet met lokale vetophopingen rond te blijven lopen als je je er niet goed bij voelt. Er zijn gelukkig meerdere behandelingen mogelijk die deze vetophopingen blijvend verwijderen, zodat je je weer goed voelt en in topvorm bent en dit ook uitstraalt.

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een pijnloze, niet chirurgische, veilige en zeer effectieve manier van afslanken waarmee je snel en veilig vet verliest. Je kunt tot vier plaatsen tegelijk behandelen. Met een vierkoppig apparaat wordt de huid vacuüm gezogen en wordt het vet bevroren waardoor de vetcellen worden afgebroken en op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. Met blijvend resultaat en wetenschappelijk bewezen!

Adipologie

Adipologie is onmisbaar voor de behandeling van vetophopingen. Voor love handles, dijen, flanken, alle gebieden waar vet zich ophoopt wat niet kan worden verminderd door een dieet of sporten. Adipologie is een technologie die een mechanische prikkel in de huid geeft. Daardoor wordt onderhuids bindweefsel op een natuurlijke manier sterk gestimuleerd. Door deze unieke aanpak kunnen we vetweefsel verwijderen, cellulite aanpakken, werken op bodycontouring en op huidverstrakking. Dit allemaal op een effectieve en pijnloze manier. 

Venus Swan (radiofrequentie en magnetische pulsen)

De Venus Swan maakt gebruik van een unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen. Door het thermische effect van de radiogolven in de diepere huidlagen wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen en fibroblasten te produceren en kan ook lokaal vet worden afgebroken. De huid wordt hierdoor steviger, elastischer en gaat er jonger uitzien. Een effectieve behandeling tegen cellulite.

.

Blijf er niet mee zitten

Er zijn bij La Joie diverse mogelijkheden om lokale vetophopingen te laten verdwijnen. Boek nu een gratis intake.