adipologie logo

Adipologie De Nieuwste Low Frequency Ultrasound

De nieuwste gepatenteerde LFU, die vetweefsel middels een mechanische prikkel verwijdert zonder beschadiging van het weefsel. Studie heeft aangetoond dat de LFU van Adipologie niet thermisch werkt maar door een mechanische stimulatie. Tevens is gebleken dat je met deze technologie collageen stimuleert tot en met het onderhuids bindweefsel.

De enige en meest effectieve techniek om lokale vetophopingen op een natuurlijke wijze te behandelen.Waar je met reguliere ultrasound resultaat behaald in 3 maanden, bereik je dat effect met deze LFU techniek in 15 dagen!

Dé natuurlijke en pijnloze aanpak van plaatselijke vetophopingen.

Deze technologie werkt niet alleen om lokale vetophopingen aan te pakken maar ook op bodyshaping. Het is de must have om cellulite en vet, dat niet afneemt door diëten of sporten, effectief te behandelen. Dankzij de LFU (Low Frequency Ultrasound) op basis van lage intensiteit en lage frequentie, slagen we erin om opgehoopt vetweefsel, zelfs in de diepste en moeilijkste gebieden, te bestrijden.

Onmisbaar in de behandeling van lovehandles, binnenste dijgebied, flanken en andere specifieke gebieden waar vet zich ophoopt.

adipologie-apparaat-applicator

De enige en meest effectieve techniek om lokale vetophopingen op een natuurlijke wijze te behandelen zonder beschadiging van het weefsel.

intake + behandeling

60 minuten €97

Adipologie 30 min

30 minuten €97