Me Line

MeLine is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. Me Line is geschikt voor elk phototype, pigmentsoort of lichaamsdeel. Óók de donkere huid en de moeilijke chronische pigmentproblemen zoals melasma kunnen veilig worden behandeld.

De combinatie van intensieve ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek. “De combinatie van actieve ingrediënten werkt gecontroleerd en vernietigend op de melaninesynthese”

Behandelingen met Me Line

De behandelingen met ME-Line  bestaan uit een uitgebreide kuur in de salon met speciale producten en een pakket voor thuis. De hoogwaardige ingrediënten werken intensief in op de huid en kalmeren de pigmentcellen. Al na een aantal weken zal het pigment duidelijk zichtbaar verminderen.

Deze behandeling is geschikt voor zowel de lichte als de donkere huid. En niet alleen het pigment wordt aangepakt. Je zult zien dat de algehele conditie van je huid enorm verbetert én als bijkomend voordeel heeft het een sterk verjongend effect op de huid.

me line

Geschikt voor zowel de lichte als de donkere huid

Als je je stoort aan je pigmentvlekken, blijft er dan niet mee rondlopen. Wij kunnen je echt helpen om je huid weer egaal en fris te laten sprankelen. Een egale huid is een jeugdig  uitziende huid. En dat willen we toch allemaal?