Vochtarme en droge huid

Vochtverlies van de huid

Door het ouder worden, onder invloed van verkeerde cosmetica, door leefstijl en/of door weersinvloeden kan het vochtgehalte in de huid afnemen en de huid uitdrogen. Goede huidverzorging kan de vochtbalans van de huid herstellen, waardoor je huid weer soepel en glad aanvoelt. Als we rimpels willen tegengaan, zullen we ervoor moeten zorgen dat onze huid voldoende gehydrateerd is. Goede huidverzorging is dan ook een must om je huid in een goede conditie te brengen en te houden.

 

Hydrateren

Hydrateren wil eigenlijk zeggen: zorgen dat je huid voldoende vocht krijgt. Hoe beter de huid is gehydrateerd, hoe beter de huidconditie zal zijn en hoe jonger en gladder de huid oogt.

droge-vochtarme-huid

Behandelingen

Op basis van een uitgebreide huidanalyse adviseren we je welke producten het meest geschikt zijn om jouw huid in optimale conditie te houden. En natuurlijk hebben wij een heel scala aan behandelingen waarmee we je huid een enorme oppepper kunnen geven, zodat ze er weer jonger en frisser uit ziet.

 

Medik8 Deep Hydration Facial

Een complete, voedende en kalmerende gezichtsbehandeling om de vitaliteit van de huid terug te brengen. Een milde peeling zorgt voor een langdurige verbetering en een diepe hydratatie van de huid. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en voor iedere leeftijd.

 

HydraFacial

Een revolutionaire behandelmethode met onmiddellijk resultaat. Vele filmsterren en royalties over de hele wereld hebben deze behandeling al omarmd. HydraFacial verbetert de kwaliteit van je huid en is een aangename en verfrissende behandeling die kalmeert en hydrateert. De resultaten zijn verbluffend!

Hoe werkt HydraFacial?

Deze huidverjongingsbehandeling reinigt, peelt en hydrateert de huid optimaal. Daarbij worden anti-oxydanten, peptides en hyaluzonzuur in de huid gesluisd. De HydraFacial serums richten zich specifiek op huidproblemen, zoals UV-schade, verwijdde poriën, acne, pigmentvlekken en rimpels.

Last van een vochtarme of droge huid? Blijf er niet mee rondlopen. Wij kunnen je echt helpen om je huid intens te hydrateren en te verjongen voor een jeugdig  uitziende huid. En dat willen we toch allemaal?