RIMPELS

Rimpels horen bij ouder worden maar er zijn ook andere oorzaken die voor rimpelvorming zorgen. Roken bijvoorbeeld of ongezond eten. Maar ook stress en zonlicht dragen bij aan de vorming van rimpels. Door de afname van collageen en elastine krijgen rimpels de kans om zich te vormen.

 

Rimpels horen bij het leven maar als je je er niet prettig bij voelt omdat het je ouder laat lijken dan je je voelt zijn er diverse manieren om rimpelvorming tegen te gaan. De juiste huidverzorging kan rimpels voorkomen maar als ze er eenmaal zijn kunnen ze met de juiste behandeling verminderen zodat je een weer een jeugdige, strakke uitstraling krijgt.

rimpels-voor-en-na

WELKE BEHANDELING?

Onze behandelingen zijn altijd maatwerk. We kijken welke behandeling of welke combinatie van behandelingen het beste bij jouw huid past voor het mooiste resultaat. Voorbeelden van effectieve behandelingen tegen rimpels zijn:

Fusion Dermapen

De Fusion Pen behandeling bestaat uit het reinigen, peelen en ‘needlen’ van de huid. Met een soort pen wordt de huid bestempelt met meerdere kleine naaldjes waarbij hyaluronzuur diep in de huid gebracht wordt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt dat de kleine openingetjes in de huid snel genezen met behulp van het jeugdelixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger.

Icoone laser mechanische bindweefselmassage

De Icoone Laser werkt intensief tegen rimpels. De werking van deze mechanische massage is wereldwijd wetenschappelijk bewezen. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten waardoor collageen aangemaakt wordt en rimpels verminderen.

Medik8 Rewind Peel / Eye Reveal

De Medik8 Rewind Peel is een krachtige peeling die de productie van collageen sterk bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Deze kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met de Medik8 Eye Reveal, een ultra-zachte maar effectieve oplossing om rimpels rondom het gevoelige ooggebied te behandelen

Blijf er niet mee zitten

Er zijn bij La Joie volop mogelijkheden om rimpels te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Welke behandeling het beste bij je past (voor de beste resultaten) bepalen we aan de hand van een gratis huidanalyse intake van ongeveer 15 minuten.