Interview met Kim

30 apr 2020
0 Comment

Kim Kortenay is eigenaresse van the Marketing Factory, ze is een echte specialist op het gebied van branding, strategie en communicatie speciaal voor de beautybranche   1.  Vertel ons over iets jezelf en jouw huid Ik heb altijd een probleemhuid gehad. Een blanke huid met veel ontstekingen en roodheid. Jarenlang heel heftig, waardoor ik onzeker werd en amper buiten kwam. Nu is het onder controle, maar nog steeds regelmatig een ontsteking (periodiek, stress, voeding etc.)   2.  Wat is jouw visie op ideale schoonheid? Lekker in je vel zitten, mooi oud worden en een verzorgde uitstraling. Ik vind een vrouw mooi als ze er verzorgd uitziet, haren gedaan en mooi opgemaakt..

Interview Iboya

30 apr 2020
0 Comment

1.     Vertel ons iets over jezelf en jouw huid Ik ben Iboya van Hardeveld, 25 jaar en ik woon in Zutphen. Ik heb als kind altijd een gevoelige, droge en vochtarme huid gehad. Mijn moeder smeerde mij altijd in met olie om dat ongemak te verzachten. In 2013 kreeg ik over mijn hele lichaam en gezicht psoriasis en ik heb daar flink last van gehad. Ik heb veel producten en zalfjes geprobeerd maar met weinig resultaat. Nu kan ik eindelijk enthousiast zeggen dat ik een merk heb gevonden waar mijn huid heel blij van wordt en dat is Medik8!     2. Wat is jouw visie op ideale schoonheid? Schoonheid moet.

Medik8 reinigers

30 apr 2020
0 Comment

De eerste stap in elk huidverbeteringsregime; reinigen is essentieel voor het verwijderen van dagelijkse onzuiverheden terwijl de huid wordt geconditioneerd.  Een volledig schone huid betekent ook dat de volgende stappen in uw regime zijn geoptimaliseerd: serums dringen dieper door, vocht inbrengende crèmes worden beter opgenomen door de huid; actieve ingrediënten kunnen hun beste werk doen. Medik8 heeft hiervoor de volgende producten, er is echt iets voor iedereen!   Calmwise soothing cleanser, een milde & kalmerende foam. Deze bevat teprenone die roodheid tegengaat. De rustgevende sinaasappelolie zorgt voor het verminderen van irritatie en overgevoeligheid, kalmeert de huid en maakt zacht. Geschikt voor alle huidtypen en ideaal voor de rode en gevoelige.

Droge en schrale lippen

30 apr 2020
0 Comment

Of het nou winter is of zomer, gedurende het hele jaar kunnen mensen last hebben van hun lippen. Denk aan droge lippen, schrale lippen en in ergste geval ontstaan er zelfs barstjes. En we weten allemaal hoe vervelend dat is. Elke keer als je praat knapt het open. Hetzelfde geld voor als je eet. Het wordt van kwaad tot erger. Droge schrale lippen, je ziet het goed en een lipgloss of lippenstift accentueert het probleem alleen maar. Er is geen ontkomen aan. Het kan pijnlijk zijn je het is ook nog eens goed zichtbaar. Wat kan je er tegen doen? Om antwoord te geven op deze vraag is het in.

Niacinamide, wat is het en waar is het goed voor?

30 apr 2020
0 Comment

Niacinamide, ook wel bekend als vitamine B3 zie je steeds vaker de Revu passeren en dit is niet voor niets. Dit ingrediënt is onmisbaar voor de behandeling van veel huidproblemen. Een belangrijk voordeel is dat dit ingrediënt ook goed door de huid verdragen wordt. Niacinamide is een echte alleskunner en daardoor zie je het ook terug in veel producten. Een essentieels eigenschap van Niacinamide is dat het een positief effect heeft op de natuurlijke huidbarrière. Het maakt ceramiden en vrije vetzuren aan. Dit zijn natuurlijke huidvetten en deze beschermen onze huid tegen invloeden van buitenaf. Dit maakt het uitermate geschikt voor een droge en vochtarme huid. Doordat het de natuurlijke.

HYDRATEREN: BRENG VOCHT IN JE HUID

30 apr 2020
0 Comment

Vocht is zo belangrijk voor je gezondheid én voor de gezondheid van je huid. Wist je dat vrouwen voor de helft uit water bestaan en mannen zelfs voor 65%? Veel water drinken is goed voor het hele lichaam maar ook je huid heeft dagelijks vocht nodig, we spreken dan over hydrateren wat letterlijk vocht inbrengen betekent. Elk huidtype heeft vocht nodig. Vooral de droge huid maar ook de vette en gecombineerde huid. Er zijn verschillende producten die stoffen bevatten die vocht aantrekken zoals hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een bijzonder lichaamseigen stof die ook veelvuldig in cosmetica gebruikt wordt om zijn krachtige eigenschappen.   WAT IS HYALURONZUUR EN WAT DOET HET? We.

EEN SERUM: WAT DOET HET VOOR JE HUID?

30 apr 2020
0 Comment

WAT IS DE MEERWAARDE VAN EEN SERUM VOOR HUIDVERZORGING? Een serum is eigenlijk het neusje van de zalm op het gebied van huidverzorging. Een serum is sterker geconcentreerd, vaak dunner en vloeibaarder en trekt erg snel in de huid. Daarom worden serums ook vaak gebruikt bij specifieke huidproblemen. Elk serum heeft zijn eigen kracht op verschillende gebieden zoals rimpels, acne of een droge huid   EEN KRACHTIG SERUM VOOR ELK HUIDTYPE Elke huid kan een goed serum gebruiken als aanvulling op de dagelijkse routine of bij specifieke huidproblemen. Wij adviseren je graag naar aanleiding van een huidanalyse welk serum de beste resultaten boeken op jouw huid. Een serum geeft een.

EXFOLIËREN: WAT IS DAT NOU EIGENLIJK?

30 apr 2020
0 Comment

Je hebt de term vast al een keer voorbij zien komen. Exfoliëren en dat het goed is voor je huid. Maar wat is het nu eigenlijk precies?   WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN SCRUBBEN EN EXFOLIËREN? Exfoliëren is het peelen van de huid waarbij dode huidcellen worden verwijderd en er een stralende nieuwe huid tevoorschijn komt. Naarmate je ouder wordt blijven dode huidcellen langer op de huid liggen met als resultaat een doffe teint en meer kans op een onrustige huid omdat deze dode huidcellen je huid kunnen verstoppen. Daarom is exfoliëren een onmisbaar dagelijks ritueel in huidverzorging en huidverbetering! Nu denk je waarschijnlijk: dat is toch hetzelfde als scrubben?.

TIJD VOOR JEZELF: EEN MUST

30 apr 2020
0 Comment

Je hoort het vaak ‘oh het is maar stress’. Maar stress doet veel met je lichaam en ook met je huid. We willen het allemaal tegelijk doen: een carrière, een goede ouder zijn, sporten, gezond eten, er zijn voor anderen. Maar dat alles kun je niet goed volbrengen als je niet eerst goed voor jezelf zorgt. Neem even die time-out, ga liggen en ontspan en laat je even in de watten leggen of leg jezelf in de watten met heerlijke, verzorgende producten voor thuis. Jij en je huid hebben het nodig om weer op te laden.   LAAT JE STRESSHORMOON DALEN EN ONTSPAN Door stress maakt je lichaam het stresshormoon.

VITAMINE A: HET ULTIEME WAPEN TEGEN HUIDVEROUDERING

30 apr 2020
0 Comment

Volgens de Medik8 filosofie zijn er drie stoffen die je dagelijks nodig hebt. Vitamine c, zonbrandcrème en vitamine A. Vitamine A is ontzettend belangrijk in de strijd tegen huidveroudering en het is ook meteen de moeilijkste stof om zelf mee aan de slag te gaan omdat de dosering heel belangrijk is en verschillend bij elke huid.   BEWEZEN EFFECTIEF De werking van vitamine A (ook wel retinol genoemd) is beproefd en bewezen. Het werkt goed tegen acne, bestrijdt fijne lijntjes en is effectief bij pigmentvlekken. Daarnaast maakt het de huid gladder, strakker en maakt het grove poriën kleiner. Vitamine A werkt snel en effectief maar kan helaas ook snel irriteren..

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress