3 anti-aging geheimen

02 apr 2020
0 Comment

De sleutel naar een jonger uitziende huid? Deze 3 anti-aging geheimen! Het is weer lente. De warme stralen van de zon op je huid zijn goed voor je humeur, maar helaas minder goed voor je huid. Je huid veroudert sneller door UV-straling. Maar binnen blijven zitten is natuurlijk geen optie! Gelukkig zijn er een paar ‘geheimen’ om vroegtijdige tekenen van huidveroudering te helpen bestrijden…   Wat zijn de oorzaken van huidveroudering? Oorzaken van huidveroudering zijn deels genetisch bepaald, maar weersomstandigheden zoals zon, regen, wind spelen mee. Net als luchtvervuiling. Zelfs het licht van je computerscherm kan zorgen voor huidveroudering! Voeding en slaap spelen ook een rol, evenals stress.   Wat.

VITAMINE C: STERK TEGEN HUIDVEROUDERING

02 apr 2020
0 Comment

  In mijn vorige blog had ik het over de drie krachtpatsers vitamine C, Sunscreen en vitamine A. Dé combinatie voor een mooie huid en ook de filosofie van Medik8 voor huidverbetering. In de komende drie blogs zal ik elk bestanddeel dieper uitlichten en ik start met de kracht van Vitamine C.   VITAMINE C MAAKT COLLAGEEN AAN Vitamine C is een sterk wapen in de strijd tegen huidveroudering. Er zijn veel middelen op de markt die beweren huidveroudering tegen te gaan, helaas is dit niet altijd waar. Je kunt erop vertrouwen dat vitamine C wel werkt, in de juiste dosering. Het is bewezen effectief in de strijd tegen huidveroudering.

MEDIK8: WONDEREN BESTAAN

02 apr 2020
0 Comment

Ik ben zo enthousiast over het merk Medik8 waar ik mee werk dat ik heb besloten er een artikel over te schrijven. Ik heb natuurlijk door de jaren heen met meerdere merken gewerkt voor huidverbetering. In mijn blijvende zoektocht naar perfectie en het beste resultaat kwam ik Medik8 tegen. Een vooruitstrevend merk, wetenschappelijk onderbouwd en voorloper op het gebied van kennis over de exacte kracht van vitamine A. Wat me aanspreekt is hun filosofie: Niet om de filosofie, maar omdat het écht werkt. Ik heb dat al jaren mogen ervaren.   CSA: VITAMINE C, ZONNEBRAND EN VITAMINE A. HET WERKT! Medik8 heeft als filosofie CSA: Vitamine C, Sunscreen en Vitamine.

Acné en wat je ertegen kan doen

18 feb 2020
0 Comment
Acné en wat je ertegen kan doen

Acné is een huidaandoening die ontstaat wanneer talgklieren ontregeld en verstopt raken en gaan ontsteken. Als dat verergert ontstaan er infecties en krijg je die ontsierende puistjes op je gezicht, hals of rug. Er zijn bij ons volop mogelijkheden om van die vervelende acné af te komen. Ga er niet zelf mee aan de slag, maar laat het over aan onze gespecialiseerde acné therapeut voor een sneller en beter resultaat. Klik op de afbeelding voor het hele artikel.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress