venus swan logo

Wat is de Venus Swan?

Spectaculaire resultaten zonder chirurgische ingrepen, de toekomst van body & facelift. De Venus Swan, pijnloze en comfortabele behandelingen voor:

 

 • huid-verstrakking
 • huidversteviging
 • rimpelreductie
 • cellulite-reductie
 • verminderen van striae
 • omtrekvermindering
 • betere lichaamscontouren

Hoe werkt de Venus Swan?

 • De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2) deze worden via een applicator op de te behandelen gebieden toegepast. Behandelingen zijn pijnloos en je kunt direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Door het thermische effect van de radiogolven in de diepere huidlagen wordt de huid gestimuleerd om nieuw collageen en fibroblasten te produceren. De huid wordt hierdoor steviger en elastischer en gaat er jonger uitzien.
 • Tegelijkertijd wordt de vorming van nieuwe bloedvaten (angiogenese) in de huid gestimuleerd, dit resulteert in een betere doorbloeding van de huid (verjonging) waardoor de huid beter wordt gevoed en afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd.
 • Behandeling met de Venus Swan breekt ook triglycerides uit vetcellen in de hypodermis (diepste huidlaag) af tot vetzuren die daarna door de bloedvaten worden afgevoerd (lipolyse). Hierdoor worden egalere contouren gerealiseerd.
venus swan gezicht
venus swan hals
venus swan buik
venus swan benen

De gepattenteerde MP2 technologie van de VenusSwan bestaat uit een synergie van twee mechanismen om de biologische processen die verantwoordelijk zijn voor veroudering te kunnen omkeren.

Het ene mechanisme bestaat uit magnetische pulsen deze pulsen induceren de afgifte van groeifactoren die nodig zijn voor het ontstaan van nieuwe capilaire lussen en proliferatie van dermale fibroblasten.

Het andere mechanisme is de radiofrequentie technologie (RF) dit draagt zorg voor een gecontroleerde thermische werking in de dermis (lederhuid) die het zelfherstellend vermogen van de huid stimuleert tot collageen en elastine synthese.

Het resultaat van behandeling met deze gecombineerde technologieën is een meer vitale, volumineuze, stevigere en gezond uitziende huid met een verbeterde elasticiteit en textuur.

VenusSwan: spectaculair resultaat & pijnloze behandeling.

Sinds de introductie van het Venus Concept zijn de behandelingen wereldwijd een doorslaand succes. In de Amerikaanse media worden de gezichtsbehandelingen met de Venus technologie ook wel “the facelift of the future” genoemd. Het is niet raar dat overal waar de Venus wordt geïntroduceerd de reacties zo positief zijn want: spectaculaire resultaten, pijnloze behandelingen, snel resultaat en allemaal zonder verbruiksmiddelen, injectables of chirurgie.