Massage: ontspanning van lichaam en geest

Onze massages duren 50 of 75 minuten. Wil je het nog iets uitgebreider? Dan kun je een module van 30 minuten bijboeken. Je krijgt dan een heerlijke scrubmassage en lichaamspakking erbij.

Aan de hand van je wensen kijken wij welke combinatie van behandelingen het optimale resultaat geeft. Je kunt natuurlijk ook zelf kiezen uit ons ruime aanbod. Dus: reserveer een behandeling van 50 of 75 minuten met of zonder scrub en lichaamspakking en we vullen het in met één of meer behandelingen uit het overzicht hieronder.

massage-behandeling

Massage

50 minuten €57,50

Massage + Scrub & lichaamspakking

80 minuten €82,50

Massage

75 minuten €78

Massage + Scrub & lichaamspakking

105 minuten €103

Onze massages hebben elk hun eigen massageolie met specifieke essentiële oliën erin verwerkt. In een heerlijk geurende ambiance met ontspannende achtergrondmuziek kom je bij ons volledig tot rust.

ontspanningsmassage

Ontspanning

Last van stress, vermoeidheid of een slechte nachtrust? Deze behandeling geeft je de diepe rust en ontspanning die je nodig hebt. Het ontspant lichaam en geest, vermindert stress, activeert je weerstand en geeft je bloedsomloop een boost.

Sport

Een diepe massage die zorgt voor een sterke doorbloeding en snelle afvoer van afvalstoffen. De spieren herstellen snel, de kans op blessures wordt verminderd en je spieren worden geactiveerd voor goede sportprestaties.

sportmassage-zutphen
indiase-hoofdhuid-massage-in-zutphen

Indiase hoofdhuidmassage

Deze behandeling bevordert een goede nachtrust, vermindert stress, hoofdpijn en vermoeidheid. De afwisselend zachte en stevige bewegingen zorgen voor verlichting en verminderen blokkades. Deze behandeling is inclusief een gezichtsreiniging en dagverzorging.

Bindweefsel

Speciaal ontwikkeld om de huid te herstellen. Het activeert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.  De huid wordt gladder en strakker. Deze behandeling is effectief in het gezicht maar ook tegen cellulitis, striae en littekens.

bindweefsel-massage-in-zutphen
hotstone-massage-zutphen

Hot Stone

De warme druk van de vulkanische stenen zorgt dat deze behandeling diep doordringt in de spieren. Eerst wordt op je lichaam olie aangebracht, daarna worden de warme vulkanische stenen op centrale punten van je lichaam gelegd. Dit stimuleert de doorbloeding en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Het heeft een ontgiftende werking en geeft een diepe ontspanning en nieuwe energie.

Voetmassage

Je voeten dragen je hele lichaam. Je voet heeft veel drukpunten die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Als je voeten goed voelen heeft dat een positieve invloed, zowel mentaal als fysiek. Deze behandeling ontspant, geeft energie en heft blokkades in het lichaam op.

voetmassage-zutphen
deep-tissue-massage-zutphen

Deep Tissue

Als je (langdurig) veel stress en spanning hebt kan deze behandeling uitkomst bieden. Het is een krachtige behandeling om het lichaam weer in balans te brengen. Met een langzame, diepe massagetechniek worden chronische spierspanningen en verklevingen afgebroken.

Zwangerschapsmassage

Een specifieke behandeling speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Het helpt tegen rugklachten, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, oedeem, verminderde bloedcirculatie en andere klachten. Tijdens de behandeling lig je op een speciaal ontwikkeld zwangerschapskussen. Je ligt hiermee tot ver in je zwangerschap comfortabel en ontspannen. Deze behandeling verlicht zwangerschapsklachten, ontspant en geeft je nieuwe energie.

zwangerschapsmassage-zutphen
kokosstempel-massage-zutphen

Scrubmassage & Lichaamspakking

Verwijdert dode huidcellen, geeft nieuwe energie, ontgift, activeert je stofwisseling en werkt huidverstevigend. Na de scrubmassage wordt een lichaamspakking aangebracht. Aansluitend wordt de pakking met warm water verwijderd en de huid gevoed met een heerlijke crème of olie. Het resultaat is een superzachte en verstevigde huid.