DE KERAVIVE:  REVOLUTIONAIRE BEHANDELING VOOR JE HAAR

Dunner wordend haar, beschadigd haar, hoofdhuidproblemen en haarverlies? Het is verleden tijd met de Hydrafacial Keravive!

Een gezonde hoofdhuid is de basis voor gezond en sterk haar

Bij gezond haar denken we snel aan de juiste shampoo en conditioner om het te voeden, af en toe een maskertje of een haarsupplement nemen. Maar wat tot nu toe over het hoofd werd gezien, is het belang van een gezonde hoofdhuid.

keravive-voor-en-na-1
keravive-voor-en-na-2

DE HYDRAFACIAL KERAVIVE HOOFDHUID BEHANDELING

30 tot 60 minuten per behandeling

1: reiningen en exfoliëren

Een Keravive-behandeling start met schoon, droog haar. De eerste stap is het reinigen en exfoliëren van de hoofdhuid. Hierbij wordt al het vuil wat zich op de hoofdhuid en de haarzakjes heeft opgehoopt opgezogen. Dit is een diepe reiniging met de Hydrafacial techniek.

2: stimuleren, hydrateren en voeden

In stap twee passen we een gepatenteerde mix van vijf groeifactoren en huidproteïnes toe op de hoofdhuid. Dit is het wondermiddel wat de bloedsomloop stimuleert en de hoofdhuid stimuleert tot de aanmaak van keratine, het lichaamseigen eiwit wat zorgt voor kracht en flexibiliteit in je haar.

3: verleng en versterk

Als laatste stap volgt een voedend haarserum in de vorm van een spray die je mee krijgt voor thuisgebruik, deze spray stimuleert de hoofdhuid tussen de behandelingen in.

Kera_product-kit
The HydraFacial Company Logo

Voor het beste resultaat adviseren wij eenmaal per maand de Keravive behandeling te ondergaan voor de duur van drie maanden. In totaal drie behandeling voor een geweldig resultaat.

De behandelspray kun je dagelijks thuis gebruiken. Na deze drie behandelingen kun je zelf kijken wat welke behandelfrequentie je prettig vindt om het resultaat te onderhouden.

 

Bel of Whatsapp voor een afspraak: 06 160 190 35