Droge en schrale lippen: Of het nou winter is of zomer, gedurende het hele jaar kunnen mensen last hebben van hun lippen. Denk aan droge lippen, schrale lippen en in ergste geval ontstaan er zelfs barstjes. En we weten allemaal hoe vervelend dat is. Elke keer als je praat knapt het open. Hetzelfde geld voor als je eet. Het wordt van kwaad tot erger.

Droge schrale lippen, je ziet het goed en een lipgloss of lippenstift accentueert het probleem alleen maar. Er is geen ontkomen aan. Het kan pijnlijk zijn je het is ook nog eens goed zichtbaar.

Wat kan je tegen droge en schrale lippen doen?

Om antwoord te geven op deze vraag is het in eerste van belang om te weten hoe het probleem ontstaat. Want anders zijn we bezig met symptoombestrijding en dan blijft het probleem alleen maar instant of we blijven de hele dag door smeren met de onze lipbalsem.

De huid van de lippen bevat geen talg- en zweetkliertjes. Dit betekent dat de huid van lippen van nature een minder goede bescherming heeft dan onze gezichtshuid. Dit betekent dat de lippen extra kwetsbaar zijn en daardoor ook eerder kunnen uitdrogen. Daarnaast zullen invloeden van buitenaf zoals weersomstandigheden, de luchtvochtigheid in de kamer, zon en cosmetica dit proces versnellen. Irriterende stoffen in bijvoorbeeld een lipgloss of lipbalm kunnen de lippen beschadigen. Het is dus van uitermate belang dat de lippen verzorgt worden met hoogwaardige en huidvriendelijke ingrediënten.

De lipbalsem van Medik8 verschilt van de meeste lipbehandelingen op de markt, omdat het niet afhankelijk is van occlusieven zoals vaseline. Vaseline maakt de lippen wel zacht maar ook dit is maar van korte duur. Het gevolg je blijft smeren en smeren. Vaseline sluit de huid af. Het hydrateert en beschermt de huid niet. Het is zelfs zo, dat bij veelvuldig gebruik van vaseline de huid steeds meer moeite heeft om zich te herstellen. In dit geval is goedkoop duurkoop. Investeer dus in een goed product. Hier ga je echt blij mee zijn.

droge en schrale lippen Mutiny

Heb jij de Mutiny van Medik8 al ervaren? Zodra je deze ervaren hebt kan je niet meer zonder. Waar jij gaat daar gaat Mutiny met je mee.

 

Maar wat maakt de Mutiny van Medik8 nou zo bijzonder?

De Mutniny vult verloren lipiden aan en geeft de lippen een huidachtig beschermingsniveau dat voorkomt dat vocht verloren gaat. De lippen voelen zacht en soepel aan. Duindoornolie helpt de natuurlijke barrière herstellen en zorgt voor langdurige hydratatie. Hierdoor wordt het natuurlijke genezingsproces van schrale lippen ondersteund. Dit product bevat naast squalaan en duindoornolie ook hyaluronzuur. Hyaluronzuur zorgt voor intense en langdurige hydratatie. Het resultaat zachte en soepele lippen.

Ook zal de Mutiny die de natuurlijk barrière hersteld en de lippen intens hydrateert het resultaat bij lipfillers ondersteunen. Zo zal je langer plezier hebben van het resultaat.

 

Gebruik:

Breng met een vingertop zo vaak als nodig een dun laagje Mutiny op de lippen aan.

Tip: Breng ’s avonds een dikke laag aan zodat het als een voedend nachtelijke lipmasker zijn werking kan doen.

 

Wil je de Mutiny toevoegen aan jouw routine? Neem dan contact met ons op.