WAT IS DE MEERWAARDE VAN EEN SERUM VOOR HUIDVERZORGING?

Een serum is eigenlijk het neusje van de zalm op het gebied van huidverzorging. Een serum is sterker geconcentreerd en trekt erg snel in de huid. Daarom worden serums ook vaak gebruikt bij specifieke huidproblemen. Elk serum heeft zijn eigen kracht op verschillende gebieden zoals rimpels, acne of een droge huid

 

EEN KRACHTIG SERUM VOOR ELK HUIDTYPE

Elke huid kan een goed serum gebruiken als aanvulling op de dagelijkse routine of bij specifieke huidproblemen. Wij adviseren je graag naar aanleiding van een huidanalyse welk serum de beste resultaten boeken op jouw huid. Een serum geeft een snelle boost, wordt snel opgenomen en geeft je huid nét dat extra. Medik8 heeft maar liefst 32 verschillende serums, van kalmerende serums tot oogserums en serums tegen pigmentatie.

 

TWEE KRACHTIGE SERUMS VAN MEDIK8

We lichten er even twee toppertjes uit van Medik8. De R-retinoate day & night eye serum, dit baanbrekende oogserum kan zowel overdag als ’s nachts worden gebruikt voor snelle resultaten. Het is maar liefst 8 keer krachtiger dan retinol met daarbij het multi-gewicht hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine E voor antioxidant-bescherming, cafeïne om donkere kringen aan te pakken en hesperidin om wallen te verminderen. Wat wil je nog meer?

 

Medik8-Retinoate

De Clarity Peptides: bevorderen een egale, acnevrije en stralende teint. Het richt zich op het natuurlijke eiwit dat zorgt voor het minimaliseren van vuil van huidcellen die een doffe teint veroorzaken. Het verzacht de huid en geeft een prachtige, gladde en verlichte huidteint. Het is niet alleen de perfecte basis voor make-up maar dit product kan de ook de overdracht van melaninepigmenten in huidcellen blokkeren wat helpt bij het vertragen van pigmentatie. Het kan zelfs de collageenproductie stimuleren voor een gezonde, jeugdige huidteint. Daarnaast bestrijdt het bacteriën die acne veroorzaken. Het kalmeert en vermindert roodheid om zichtbare tekenen van acne te verminderen. Clarity Peptides kan in combinatie worden gebruikt met ieder ander Medik8-product, inclusief directe zuren, Pure C15 en de Super C30.

Medik8-clarity-peptides

Maar er is meer, veel meer krachtige serums van Medik8. Maak een afspraak om te kijken welke behandeling het beste bij jou past en welk serum jouw huid laat stralen!