Wat is hyperpigmentatie?

Bij hyperpigmentatie worden pigmentcellen onder invloed van zwangerschap, hormonen en huidveroudering gestimuleerd om op bepaalde plekken meer pigment aan te maken. Zodra je huid wordt blootgesteld aan uv straling,  wordt dat zichtbaar in de vorm van plaatselijke donkere vlekken, ofwel pigmentvlekken.

 

SPF

Het is daarom aan te raden om altijd een crème met beschermingsfactor (SPF) te gebruiken, om zoveel mogelijk schade door zonlicht te voorkomen. En niet alleen als je op vakantie gaat, maar gewoon het hele jaar door.

 

Wat kan je doen aan hyperpigmentatie?

Bestaande pigmentvlekken verdwijnen helaas niet vanzelf. Gelukkig hebben wij verschillende behandelingen om dit probleem grondig aan te pakken.

Na een uitgebreide huidanalyse stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. In onze salon werken met een aantal producten die speciaal zijn ontwikkeld om overmatige pigmentatie onder controle te krijgen.

pigmentatie

Behandelingen

ME-Line is Gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. De behandelingen met ME-Line  bestaan uit een uitgebreide kuur in de salon met speciale producten en een pakket voor thuis. De hoogwaardige ingrediënten werken intensief in op de huid en kalmeren de pigmentcellen. Al na een aantal weken zal het pigment duidelijk zichtbaar verminderen. Deze behandeling is geschikt voor zowel de lichte als de donkere huid. En niet alleen het pigment wordt aangepakt. Je zult zien dat de algehele conditie van je huid enorm verbetert én als bijkomend voordeel heeft het een sterk verjongend effect op de huid.

 

Medik8

Dit merk staat bekend om haar innovatieve producten op het gebied van huidverbetering. De productlijn Oxy-R is speciaal gericht op de behandeling van hyperpigmentatie en werkt diep in de onderste lagen van de huid. Ook helpt Oxy-R  het ontstaan  van nieuwe pigmentvlekjes te voorkomen. Oxy-R houdt de huid onder controle zonder deze te beschadigen. Medik8 heeft ook een speciale lijn om thuis aan de conditie van je huid te werken.

 

Glowing Facial

Een heerlijke luxueuze behandeling om je doffe huid op te fleuren. Deze resultaatgerichte gezichtsbehandeling tegen niet egale pigmentatie zorgt ervoor dat je huid er vernieuwd en fris uitziet.

 

Peeling “Even”

Een verhelderende peeling gericht op hyperpigmentatie en een doffe vlekkerige huid. Na deze peeling straalt je huid en voelt superzacht aan.

Als je je stoort aan je pigmentvlekken, blijft er dan niet mee rondlopen. Wij kunnen je echt helpen om je huid weer egaal en fris te laten sprankelen. Een egale huid is een jeugdig  uitziende huid. En dat willen we toch allemaal?