Je kunt natuurlijk veel zelf doen als het gaat om huidverzorging. De juiste producten aanschaffen voor thuis en een goed dagelijks ritueel maken. Maar net zoals je ook geen schoenmaker aan je auto laat sleutelen is het goed om je huid te laten analyseren en behandelen door een specialist. Die hebben ervoor gestudeerd en weten exact welke producten het beste voor jouw huid zijn en het beste resultaat geven. Onze producten van Medik8 zijn hoogstaande kwalitatieve producten met bewezen resultaat.

 

ZORG VOOR JEZELF

Niet alleen de juiste behandeling voor huidverbetering kan een specialist voor zorgen. In deze gestreste tijden is het ook fijn om even tijd voor jezelf te hebben en alles even los te laten. Daarom staan wij altijd klaar om je een heerlijke ontspannen behandeling te geven met het beste resultaat op het gebied van huidverbetering. Zo sla je twee vliegen in één klap. Want zeg nu zelf, even heerlijk in de warme watten gelegd worden met een zalig geurende aromatherapie met ontspannende muziek op de achtergrond…even je ogen kunnen sluiten en je overgeven, dat is toch wel iets anders dan zelf in de badkamer een crème opsmeren. Het gaat toch ook om de beleving!

 

ONTSPAN EN LAAD OP MET EEN HEERLIJKE BEHANDELING

Wij geven je graag advies en een huidanalyse zodat je weet wat de juiste behandeling is voor jouw huid om er gezond en stralend uit te zien. Daarnaast vinden wij het belangrijk je echt een ontspannende beleving te geven waarin je tot rust komt en weer helemaal opgeladen naar buiten loopt, mét natuurlijk een stralende huid!

 

Medik8 Behandelmenu:

Platinum Facial:

Een ontspannende Age-Defying Facial die wordt afgesloten met ons Age Defying Platinum Mask doordrenkt met Platinum voor een zichtbaar verjongde en verstevigende huid. De huid ziet er direct jeugdig en stralend uit.

 

Glowing Facial:

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glans te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct glans en een verhelderde huidteint.

 

Clarity Facial:

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

 

Pore Refining Facial:

Doelgerichte resultaten en zachte exfoliaite om de poriën te reinigen en te verfijnen. Gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën.

 

Deep Hydration Facial:

Een compleet voedende en comfortabele facial om een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid te herstellen. Zachte exfoliatie, intensieve diepe vochtherstellende behandeling.

 

Calming Facial:

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen.

Medik8-Platinum-Mask