La Joie Massages: ontspanning van lichaam en geest

Onze massages duren 50 of 75 minuten. Wil je het nog iets uitgebreider? Dan kun je een module van 30 minuten bijboeken. Je krijgt dan een heerlijke scrubmassage en lichaamspakking erbij.

Bij La Joie wordt je massage volledig naar jouw behoeftes samengesteld. Aan de hand van je wensen kijken wij welke combinatie van massages het optimale resultaat geeft. Je kunt natuurlijk ook zelf een massage kiezen uit ons ruime aanbod aan massages. Dus: reserveer een massage van 50 of 75 minuten met of zonder scrub en lichaamspakking en we vullen het massage gedeelte in met één of meer massagesoorten uit het overzicht hieronder.

 

  • Customize massage 50 min € 57 RESERVEER NU
  • Customize massage 50 min + Scrub & lichaamspakking 30 min € 82,50 RESERVEER NU
  • Customize massage 75 min € 78 RESERVEER NU
  • Customize massage 75 min + Scrub & lichaamspakking 30 min € 103 RESERVEER NU

Onze massages hebben elk hun eigen massageolie verwerkt met specifieke essentiële oliën. In een heerlijk geurende ambiance met ontspannende achtergrondmuziek kom je bij ons volledig tot rust.

Hieronder vind je ons ruime aanbod aan massages:

ontspanningsmassage zutphen

Ontspanningsmassage

Last van stress, vermoeidheid of een slechte nachtrust? Deze massage geeft je de diepe rust en ontspanning die je nodig hebt. Het ontspant lichaam en geest, vermindert stress, activeert je weerstand en geeft je bloedsomloop een boost.

Sportmassage

Een sportmassage is een diepe massage die zorgt voor een sterke doorbloeding en snelle afvoer van afvalstoffen. De spieren herstellen snel, de kans op blessures wordt verminderd en je spieren worden geactiveerd voor goede sportprestaties.

sportmassage zutphen
indiase-hoofdhuid-massage zutphen

Indiase hoofdhuidmassage

Deze massage bevordert een goede nachtrust, vermindert stress, hoofdpijn en vermoeidheid. De afwisselend zachte en stevige bewegingen zorgen voor verlichting en verminderen blokkades. Deze massage is inclusief een gezichtsreiniging en dagverzorging.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is speciaal ontwikkeld om de huid te herstellen. Het activeert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.  De huid wordt gladder en strakker. Bindweefselmassage is effectief in het gezicht maar ook tegen cellulitis, striae en littekens.

bindweefsel-massage zutphen
hotstone-massage zutphen

Hot Stone massage

De warme druk van de vulkanische stenen zorgt dat deze massage diep doordringt in de spieren. Eerst wordt op je lichaam olie aangebracht, daarna worden de warme vulkanische stenen op centrale punten van je lichaam gelegd. Dit stimuleert de doorbloeding en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Het heeft een ontgiftende werking en geeft een diepe ontspanning en nieuwe energie.

Voetmassage

Je voeten dragen je hele lichaam. Je voet heeft veel drukpunten die in verbinding staan met de rest van je lichaam. Als je voeten goed voelen heeft dat een positieve invloed, zowel mentaal als fysiek. Een voetmassage ontspant, geeft energie en heft blokkades in het lichaam op.

voet-massage zutphen
deep-tissue-massage zutphen

Deep Tissue massage

Als je (langdurig) veel stress en spanning hebt kan deze massage uitkomst bieden. Het is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Met een langzame, diepe massagetechniek worden chronische spierspanningen en verklevingen afgebroken.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een specifieke massage speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Het helpt tegen rugklachten, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, oedeem, verminderde bloedcirculatie en andere klachten. Tijdens de massage lig je op een speciaal ontwikkeld zwangerschapskussen. Je ligt hiermee tot ver in je zwangerschap comfortabel en ontspannen. Deze massage verlicht zwangerschapsklachten, ontspant en geeft je nieuwe energie.

Deze massage is ook geschikt voor (oudere) mensen die niet goed op de buik kunnen liggen, bijv. bij rugklachten.

zwangerschap-massage zutphen
kokosstempel-massage zutphen

Scrubmassage & Lichaamspakking

Een scrubmassage in combinatie met een lichaamspakking verwijdert dode huidcellen, geeft nieuwe energie, ontgift, activeert je stofwisseling en werkt huidverstevigend. Na de scrubmassage wordt een lichaamspakking aangebracht. Aansluitend wordt de pakking met warm water verwijderd en de huid gevoed met een heerlijke crème of olie. Het resultaat is een superzachte en verstevigde huid.

 

Gemakkelijk online je massage boeken

  • Customize massage 50 min € 57 RESERVEER NU
  • Customize massage 50 min + Scrub & lichaamspakking 30 min € 82,50 RESERVEER NU
  • Customize massage 75 min € 78 RESERVEER NU
  • Customize massage 75 min + Scrub & lichaamspakking 30 min € 103 RESERVEER NU

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress