Massage bij La Joie in Zutphen

Massage is goed voor lichaam en geest. Met een massage kom je lichamelijk en geestelijk tot rust. Massage stimuleert de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Massage is ook goed voor de huid omdat het de doorbloeding stimuleert en daarmee ook de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Lees verder voor de diverse massages die schoonheidssalon La Joie in Zutphen biedt. Voor meer informatie over massages en of voor het maken van een afspraak: neem contact op. Je kunt ook onderaan deze pagina je massagebehandeling zelf inplannen!

ontspanningsmassage zutphen

Ontspanningsmassage

30 minuten € 28,00 (10 kerenkaart € 238)    45 minuten € 38,00    60 minuten € 48,00 (10 kerenkaart €412)

Ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen van de mens en brengt lichaam en geest in evenwicht. Deze heilzame lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat bij een ontspanningsmassage de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt bij ontspanningsmassage ook rust je in hoofd. Het gebruik van massage olie met verfijnde aroma’s, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laten alle opgebouwde stress en spanningen al na enkele minuten verdwijnen.

Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest zodat het lichaam ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Sportmassage

30 minuten € 35  (10 kerenkaart € 298)   45 minuten € 45    60 minuten € 55 (10 kerenkaart € 471)

Sportmassage zorgt voor een verhoogde doorbloeding waardoor afvalstoffen uit de spieren sneller afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen worden. Hierdoor treedt er door sportmassage een snel herstel op en neemt de sportieve prestatie capaciteit toe. Sportmassage heeft als doel die spieren te masseren die het zwaarst worden belast. Sportmassage zorgt voor een betere doorbloeding en sportmassage stimuleert de stofwisseling zodat door sportmassage vermoeidheid en spierpijn worden voorkomen. Sportmassage heeft ook een preventieve werking: De coördinatie van het lichaam wordt beter en spieren zijn beter bestand tegen grote krachten die tijdens het sporten op het lichaam worden uitgeoefend. Naast betere sportprestaties wordt de kans op blessures hierdoor verminderd.

sportmassage zutphen
indiase-hoofdhuid-massage zutphen

Indiase hoofdhuidmassage

30 minuten € 35    45 minuten € 45

Indiase hoofdhuidmassage bevordert de nachtrust, stimuleert het zelfhelende vermogen van het lichaam. Pijn en stijfheid verminderen, stress en vermoeidheid nemen af door deze bijzondere Indiase hoofdhuidmassage. Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Bij stress of kwaadheid hoopt zich spanning op in deze gebieden. Dat kan zich uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval. Bij de Indiase hoofdhuidmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades verminderen en dat zorgt voor verlichting. De Indiase hoofdhuidmassage is inclusief oppervlaktereiniging en dagverzorging.

Indiase hoofdhuidmassage heeft ook een stressverminderende, kalmerende en ontspannende uitwerking op de geest.

Bindweefselmassage

30 minuten € 35    45 minuten € 45    60 minuten € 55

Bindweefselmassage is speciaal bedoeld om de huid te herstellen. De bindweefselmassage wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Bindweefselmassage activeert de doorbloeding van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker door deze vorm van massage. Ook littekens kunnen hiermee sterk worden vervaagd. Bindweefselmassage wordt meestal toegepast in het gezicht maar is ook effectief tegen cellulite en striae. Voor een optimaal resultaat zijn meerdere Bindweefselmassagebehandelingen nodig. Voor het beste resultaat volg je een Bindweefselmassagekuur: Gedurende drie weken, één keer een bindweefselmassage per week. Dan houd je drie weken rust en vervolgens weer drie weken één keer per week bindweefselmassage. Afhankelijk van de huidconditie en het gewenste resultaat kan de kuur worden verlengd. Onderhoud één keer per zes weken.

bindweefsel-massage zutphen
hotstone-massage zutphen

Hot Stone massage

30 minuten € 35    45 minuten € 45    60 minuten € 55

Hotstone massage is afgeleid van oude indiaanse gebruiken en ontspanningsmogelijkheden. Bij hotstone massage maakt men gebruik van warme lavastenen (40-50˚C). Het lichaam wordt ingesmeerd met olie, waarna vervolgens met de warme stenen het lichaam wordt gemasseerd. Lavastenen houden langdurig de warmte vast en heeft daarmee een gunstige werking op de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Door de warmte van de lavastenen en de massagebewegingen heeft deze hotstone massage ook effect op de vooral dieper liggende spieren en weefsels, waardoor er een nog betere afvoer van afvalstoffen is. Tevens heeft hotstone massage een ontgiftende en stimulerende werking op de orgaanfuncties.

Ervaar de diep ontspannende en heilzame werking van een hotstone massage. 

Voetmassage

30 minuten € 27,50     45 minuten € 37,50

Voetmassage heeft een heilzame werking niet alleen voor je voeten maar voor je hele lichaam. Voetmassage is effectief tegen vermoeide of pijnlijke voeten en tegen vochtophoping in de voeten en/of benen. Voetmassage activeert organen en spieren en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Voetmassage werkt effectief tegen stress en spanningsklachten zoals spanning, hoofdpijn en slapeloosheid.

Voetmassage geeft een diepe ontspanning zowel lichamelijk als mentaal.

voet-massage zutphen
scrub-massage zutphen

Scrubmassage

30 minuten € 37,50    45 minuten € 47,50    60 minuten € 57,50

Tijdens een scrubmassage wordt op de vochtige huid een scrubgel aangebracht. Door massage met een scrubgel worden dode huidcellen en overtollige talg op milde wijze verwijderd. Na de scrubmassage wordt de huid intens gevoed met massage olie.

Deep tissue massage

30 minuten € 35    45 minuten € 45    60 minuten € 55

Deep tissue massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de dieper gelegen spieren en het bindweefsel, wordt de circulatie van bloed en zuurstof verbeterd. De deep tissue massage is vooral geschikt voor mensen met langdurig -chronisch- opgehoopte spanning in lichaam en geest. Deze weefsel massage werkt, door het fysiek afbreken van spanning en verklevingen, om de pijn te verzachten en de normale bewegingsvrijheid te verbeteren. Deep tissue massage kan tijdens de behandeling en daarna soms wat pijn doen. Het is belangrijk om na een Deep tissue massage veel water te drinken omdat opgehoopte afvalstoffen versneld vrijkomen, water helpt dan om afvalstoffen af te voeren.

Met een deep tissue massage vloeien stress en spanningen gemakkelijk weg.

deep-tissue-massage zutphen
kokosstempel-massage zutphen

Kokosstempelmassage

30 minuten € 37,50    45 minuten € 47,50    60 minuten € 57,50

Een massage waarbij je heerlijk tot rust komt, een weldaad voor uw huid.

De kokos-stempel-massage behandeling start met het scrubben van de huid om de dode huidcellen te verwijderen. De warme scrubstempel bevat een combinatie van ingrediënten (limoenblad, manostone, limoenschil, zeezout en kokosvlokken) die de huid herstellen, ouderdomsverschijnselen helpen te voorkomen en een versterkende invloed hebben op het immuunsysteem.

Na de scrubmassage volgt er een lichaamsmassage met verwarmde kokosstempels. Door de warmte wordt er door de kokos een heerlijke geurende olie afgegeven. De natuurlijke afgifte van vitamine E voedt de huid en helpt deze jong en gezond te houden.

De kokos zorgt voor een zijdezachte huid met een mooie glans. Deze vorm van massage geeft de huid meer stevigheid en spankracht en stabiliseert het bindweefsel.

De effecten van kokos:

  • kokos houdt vocht vast en helpt hierdoor uitdroging te voorkomen (geschikt voor de zeer droge en gevoelige huid)
  • kokos is licht zuurvormend en helpt daardoor mee aan een goede Ph-balans van de huid.
  • kokos is rijk aan antioxidanten. De oliën van de kokosnoot hebben als anti oxidanten een gunstig effect op ons lichaam. Het bevat vitamine E, een antioxidant met een hoge beschermende werking. Het beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon. Deze vitamine bestrijdt effectief veroudering van de huid. Fijne lijntjes en rimpels vervagen en door het onschadelijk maken van vrije radicalen wordt een belangrijke oorzaak van veroudering aangepakt.

Deze massage is ook ideaal in kuurverband, eventueel in combinatie met de bindweefselmassage.

Zwangerschaps-massage

60 minuten € 55

Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap kunnen ontstaan, kunnen door deze ontspannende Zwangerschapsmassage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt tegen rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang. Tijdens de Zwangerschapsmassage ligt u op uw rug op een warmwater kussen gevuld met water van ca. 40 graden. Deze massage is ook uitermate geschikt voor iedereen die niet op zijn buik kan liggen. Denk hierbij o.a. aan mensen met rugklachten en ouderen.

Ontspan en voel je heerlijk op je gemak met een zwangerschapsmassage.

zwangerschap-massage zutphen

Gemakkelijk online je massage boeken

Als je een keuze hebt kunnen maken voor een massage dan kun je hier een reservering aanmaken.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress