Ik ben zo enthousiast over het merk Medik8 waar ik mee werk dat ik heb besloten er een artikel over te schrijven. Ik heb natuurlijk door de jaren heen met meerdere merken gewerkt voor huidverbetering. In mijn blijvende zoektocht naar perfectie en het beste resultaat kwam ik Medik8 tegen. Een vooruitstrevend merk, wetenschappelijk onderbouwd en voorloper op het gebied van kennis over de exacte kracht van vitamine A. Wat me aanspreekt is hun filosofie: Niet om de filosofie, maar omdat het écht werkt. Ik heb dat al jaren mogen ervaren.

 

CSA: VITAMINE C, ZONNEBRAND EN VITAMINE A. HET WERKT!

Medik8 heeft als filosofie CSA: Vitamine C, Sunscreen en Vitamine A. Deze combinatie is het geheim om er op je 50e tien jaar jonger uit te zien. Het lijkt heel simpel en dat is het ook. Ik kan het weten, want ik heb de resultaten gezien. Het is de combinatie van deze drie factoren en de juiste dosering die je de huid geeft waar je van droomt.

 

VITAMINE C

Vitamine C geeft het natuurlijke antioxidantensysteem van het lichaam een boost bij het bestrijden van vrije radicalen. Het stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en heldere huid. Vitamine C is bewezen effectief in huidverbetering. Dat vitamine C kracht heeft bij huidverbetering mag duidelijk zijn.

Medik8-CSA

BESCHERMING TEGEN ZONNEBRAND

Dat huidveroudering door 80% van de zon komt geeft ook meteen het belang van een goede zonnebrandcreme aan. En niet alleen als de zon schijnt, maar echt elke dag. Zelfs op een bewolkte dag bereikt circa 50% Uv-straling je huid. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige huid. Je kunt hier niet vroeg genoeg mee beginnen.

 

VITAMINE A

Last but not least, vitamine A, hét wapen tegen huidveroudering. Het versnelt de celvernieuwing, vermindert talgproductie en verbetert de huidstructuur. Rimpels door zonbeschadiging worden zichtbaar minder. Het zorgt voor een gezonde celdeling en de productie van collageen en elastine. Maar vitamine A heeft ook een nadeel, als het niet juist gedoseerd wordt kan het gaan irriteren. En daar heeft Medik8 dan weer iets op bedacht, door vertraagde afgifte krijgt je huid éxact de dosering die het nodig heeft.

Wil jij graag de krachtige werking van Medik8 ervaren en weten welk product bij jouw huid past? Boek dan jouw behandeling met een persoonlijk consult én digitale huidscan en ervaar wat vitamine C voor jouw doet!